Vloerkleden in huis

Vloerkleden in huis

minuten lezen

Waarom mag er geen vloerkleed ontbreken in uw huis?

Wilt u nog meer gezelligheidcreërenin uw huis en wilt u geen last meer hebben van een paar koude voeten? Stijl dan uw woonkamer, slaapkamer of zelfs uw gang af met een kleine, grote, ronde of vierkant vloerkleed. In veel huizen wordt het vloerkleed niet toegepast omdat ze vaak niet weten hoe ze dit het beste kunnen toepassen. Daarom leggen wij van dePauwwonen u graag uit waarom een vloerkleed zeker niet mag ontbreken in uw huis!

 

Woontrends op het gebied van vloerkleden

Om de juiste sfeer vloerkleed toe te voegen aan uw interieur is het belangrijk dat u naast kleur en patroon ook kijkt naar het materiaal en de structuur van het vloerkleed. Maar ook het formaat is zeker van belang tijdens het uitzoeken van een goed karpet. Op dit moment is een verwassen vloerkleed de trend. Deze vloerkleden lijken al langer dan vandaag op de grond te hebben gelegen maar niets is minder waar. Uiteraard heeft dePauwwonen deze trend ook in het assortiment zitten. Neem als voorbeeld onze zwart/wit grafische vloerkleed. Past deze stijl niet in uw interieur kunt u ook gaan voor een natuurlijke look. Zo zijn vloerkleden van natuurlijke vezels zoals wol en katoen een hot item.

 

Welk formaat van het vloerkleed is voor u geschikt?

Naast dat een vloerkleed veel gezelligheid biedt, maakt het van jouw kamer ook meer een geheel. Dit komt vaak doordat een vloerkleed in combinatie met een stoel, bank, voetlamp of tafel wordt gepresenteerd. Naast eenheid kan een vloerkleed ook ruimtes optisch kleiner maar ook groter laten lijken. Het groter laten lijken van een woonkamer kunt u doen door het vloerkleed half onder uw bank en de salontafel te presenteren. Zorg ervoor dat het vloerkleed niet de hele woonkamer vult, dit zorgt ervoor dat uw woonkamer een stuk kleiner lijkt. Zo hebben wij voor u een kleine berekening wat een ideale formaat van een vloerkleed zou moeten zijn in uw woonkamer. Kies voor een vloerkleed dat ongeveer 60 centimeter korter is dan de kleinste wand in uw (woon)kamer.

 

Welke vorm van het vloerkleed is voor u geschikt?

De meest gekozen vorm van een vloerkleed zijn toch wel de rechthoekige modellen. Als u inderdaad van een strak interieur houdt dan is dit de juiste vorm om toe te passen in uw woonruimte. Met een rond vloerkleed kunt u juist de strakke lijnen doorbreken waardoor u een speels effect creëert in uw kamer. Vooral in vierkante ruimtes staat een rond vloerkleed daardoor echt perfect. Wilt u een vloerkleed in uw hal of gang? Ga dan voor een lange, smalle vloerkleed waarbij u uw gasten zich welkom laten voelen. Daarnaast laat het uw hal of gang dieper lijken waardoor u ook gelijk weer met de grootte van uw ruimte speelt.

Het vinden van een juiste vloerkleed voor uw interieur is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Zo is er voor iedere ruimte, en iedere woonstijl wel een passend vloerkleed te vinden. Mocht u vragen hebben over ons assortiment vloerkleden kunt u ook ten alle tijden contact opnemen via ons contactformulier op de website. Wij streven er naar om uw vraag of opmerking binnen 24 uur te beantwoorden.

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account