Tuin & Terras

Kun je niet wachten tot dat de zomer begint en wil je inspiratie opdoen voor het inrichten van je balkon, tuin of terras? Bij dePauwWonen verkopen wij verschillende producten voor in de tuin of op je balkon. Zo creëer je snel en eenvoudig een fijne zithoek waar jij de hele zomer van kunt genieten. Om als voorbeeld te nemen kun je met de palletkussens een leuke en comfortabele lounge hoek inrichten. Maak het compleet met bij passende sierkussens, poefs of leg een leuk kleurrijk buitenkleed neer. 

Heb je een sfeervolle eyecatcher nodig die leidt naar je tuin of balkon? Dan zijn de hand gemaakte glas kralengordijnen uit India hèt item dat niet mag ontbreken in je deuropening. Met zonnige dagen glinsteren de glazen kralen waardoor het gordijn goed opvalt. De kralengordijnen zijn in vele kleuren te verkrijgen.

Zet een paar leuke tuinbeelden neer voor een grappige en leuke uitstraling. Wij hebben de meest schattige en grappige tuinbeelden voor in verschillende kleuren en maten voor uw tuin en balkon.

Verlichting voor in je tuin of op balkon

Met de warme zomer avonden wil je natuurlijk meer genieten van je tuin of balkon. Zodra het donker wordt zou je het liefst meer sfeer en licht willen. Wij hebben in onze collectie buitenlampen die werkt op batterij. Deze zijn erg handig om snel aan te zetten en op de gewenste plek neer te zetten zonder snoer.