Verzenden & Retourneren

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Voor bestellingen tot 50 Euro geldt €3,75 verzendkosten.
Bestellingen vanaf 50 Euro worden gratis verzonden.
Bij bestellingen onder rembours zijn wij genoodzaakt extra €23,95 rembourskosten in rekening te brengen.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.


VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland & Belgie beginnen vanaf €10,- 
Exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en bestemming van uw bestelling.
Via ons contactformulier of een mail naar [email protected] kunt u een verzoek voor een offerte indienen.Verzendkosten zijn inclusief BTW.


BESTELLING ZELF AFHALEN OF RETOURNEREN

 Het is mogelijk uw bestelling persoonlijk af te halen en/of te retourneren bij onze servicepunt.
Zodra uw bestelling klaarstaat nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op voor een ophaal afspraak. Ook persoonlijk retourneren geschiedt enkel op afspraak. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier te vinden onder klantenservice of ons direct mailen op [email protected]

 

Servicepunt te Zwanenburg:
Zwanenburgerdijk 277B
1161 NL Zwanenburg
[email protected]
Telefoonnummer: 020 - 610 83 73 (lokaal tarief)
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag op afspraak open. Stuur een mail naar [email protected]
WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN?

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien De Pauw Wonen reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourmelding, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).


RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retour te melden, ingaande op de dag van levering. Hierna heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Bij producten met glazen onderdelen moet u er ten alle tijden rekening mee houden dat het piepschuim of beschermingsmateriaal die het glas beschermd intact is, het glas goed in het beschermende materiaal zit en er geen metalen voorwerpen de glazen onderdelen kunnen beschadigen tijdens het transport door derden. Bij producten met glas kan het verstandig zijn deze verzekerd te verzenden want producten die kapot binnen komen kunnen niet worden gecrediteerd. Zie voor meer informatie artikel van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Pauw Wonen zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan De Pauw Wonen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via het contactformulier of het e-mailadres hieronder vermeld. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekening nummer nodig.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na aanmelding aan u terugbetaald.


Servicepunt te Zwanenburg:
Zwanenburgerdijk 277B
1161 NL Zwanenburg
[email protected]
Telefoonnummer: 020 - 610 83 73 (lokaal tarief)
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag op afspraak open. Stuur een mail naar [email protected] 

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »