Welkom bij dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur: Waar Schoonheid en Comfort Samenkomen!

LEUK NIEUWS - Onze web woonwinkel krijgt een exclusieve WoonStudio! Over een paar maanden openen wij de deuren van boutique WoonStudio dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur! Blijf op de hoogte van onze nieuwe locatie, schitterende collecties en unieke wooninspiratie door onze updates op Instagram en Facebook te volgen.

Onze service...

Bij dePauwLiving | Wonen begrijpen we dat uw huis veel meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een uitdrukking van wie u bent. Als een trots familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor wonen en interieur, onderscheiden we ons door onze unieke combinatie van persoonlijke aandacht, deskundigheid en een ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid.

Ons team van gepassioneerde specialisten brengt jarenlange ervaring in klantenservice, woninginrichting, horeca en internationaal luxe hotel design samen. Deze ervaring stelt ons in staat om niet alleen in te spelen op de laatste trends, maar ook om vooruitstrevende en gepersonaliseerde interieuroplossingen te bieden die uw levensstijl perfect aanvullen en verrijken.

Bij dePauwLiving | Wonen gaan we verder dan het aanbieden van producten; we bieden een ervaring. Elke interactie, elk advies en elk product is doordrenkt met de zorg, kwaliteit en het vakmanschap dat voortvloeit uit onze liefde voor design en comfort. Onze expertise in de inrichting van luxe hotels heeft ons geleerd hoe cruciaal de juiste sfeer is voor welzijn en geluk, en deze kennis passen we toe op elke woonruimte, waardoor uw huis niet alleen mooi maar ook functioneel en gastvrij wordt.

Kiezen voor dePauwLiving | Wonen betekent kiezen voor een partner die net zoveel geeft om uw huis als u. Wij geloven in het bouwen van relaties met onze klanten, luisteren naar uw wensen en dromen, en samen werken we aan het creëren van een thuis dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar elke ruimte een verhaal vertelt. Laat ons u begeleiden op uw reis naar het perfecte thuis, waar elke hoek spreekt van kwaliteit, comfort en stijl.

Stap binnen in een wereld van verfijnde elegantie en tijdloze stijl bij dePauwLiving | Wonen, dé ultieme bestemming voor interieur en wonen. Net zoals de pauw zijn prachtige veren tentoonspreidt, onthullen wij een weelde aan mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een adembenemend toevluchtsoord. Jouw droominterieur begint hier!

Staat er een interieurproject op de planning?

Til uw woning, kantoor of horecagelegenheid naar een ongekend niveau van comfort, luxe en functionaliteit met dePauwLiving | Horeca & Interieur. Ontdek meer door hier te klikken.

Team dePauwLiving | Wonen

 

dePauwLiving | Wonen - van jouw woonidee tot werkelijkheid! 

www.depauwwonen.nl | www.depauwinteriors.nl |www.wallmastr.nl

 

Als u onze hulp nodig heeft, kunt u ons het beste op de volgende manier bereiken:

Mailen:

Uiteraard kunt u met al uw vragen, problemen, opmerkingen of klachten ook gebruik maken van het contact formulier maar uiteraard mailen mag ook naar [email protected]. Wij beantwoorden al onze e-mails binnen 24 uur op werkdagen.

Chat met ons:

Gedurende werkdagen, maandag tot en met vrijdag tussen de uren van 9:00 en 17:00 zijn wij ook bereikbaar via onze chat voor al uw vragen. Geen bot, maar een echt persoon die u direct kan helpen. Klik op de groene button rechts onder om de chat te beginnen.

Bel met ons: 

Onze klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via 043 234 0900 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Mochten onze medewerkers bezet zijn contact ons dan via de chat of per e-mail: [email protected] en wij komen op werkdagen binnen 24 uur bij u terug.

Uw tevredenheid en woonplezier zijn onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u te helpen met al uw woon- en interieur vragen. Bedankt voor het kiezen van dePauwWonen. 

 

dePauwWonen is een merk van:

dePauwLiving B.V.

handelend onder de naam/namen: dePauwWonen.nl | WallMastr.nl

KvK-nummer: 90838092

BTW-identificatienummer: NL865470571B01

 

Servicepunt te Maastricht (geen showroom, voor afhalen bestellingen op afspraak):

Pastoor Jacobsweg 100 | 8514

6226 VX te Maastricht

E-mail: [email protected]

Telefoon: 043 234 0900