Welkom bij ons exclusieve woon- en interieur programma de 'PauwStijl (PS) Club': Jouw Sleutel tot een Betoverend Thuis!

Bij dePauwWonen geloven we dat een huis meer is dan alleen stenen en meubels - het is een unieke uitdrukking van jouw stijl, jouw comfort en jouw leven. En daarom willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan ons exclusieve woon- en interieur programma, speciaal ontworpen om jouw woonervaring naar een hoger niveau te tillen!

Waarom zou je lid worden?

Groeiende Voordelen: Verdien punten (1 Euro = 1 Punt) bij elke aankoop en wissel ze in voor geweldige beloningen, van korting op je volgende aankoop tot unieke, gepersonaliseerde items voor je interieur en maak doorlopend kans om onze maandelijkse interieur keuze te winnen. De meer punten je spaart, de hoger de korting en de sneller je het VIP status bereikt. Als VIP kan 1.5 keer sneller sparen.

Verwennerij op Maat: Als lid geniet je van gepersonaliseerde kortingen, verrassingsgeschenken en speciale aanbiedingen, alleen voor jou.

Stijlvolle Inspiratie: Duik in een wereld van interieurinspiratie met exclusieve toegang tot trendrapporten, stylingtips en advies van onze experts. Breng jouw ruimtes tot leven met nieuwe ideeën en creatieve benaderingen.

Nieuwste Trends: Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en lanceringen, zodat je jouw thuis kunt vormgeven met de nieuwste trends.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Maak een gratis account aan en bij elke aankoop (sale items uitgezonderd) in onze woon webwinkel, verdien je punten die jouw status en voordelen in het programma verhogen. De PauwStijl Club is ontworpen met het doel om jou te belonen naarmate je meer bijdraagt aan je huiselijke geluk.

Word nu lid en maak deel uit van een gemeenschap die dezelfde passie voor interieur en wonen deelt als jij. Creëer een huis waar je van houdt en waar je trots op bent, terwijl je geniet van alle voordelen die de PauwStijl Club te bieden heeft. Vergeet niet te abonneren op onze nieuwsletter om op de hoogte te bijven van onze exclusive aanbiedingen en trends.

Meld je vandaag nog aan en ontdek een wereld van interieurgenot!

Samen bouwen we aan een betoverend thuis, want bij dePauwWonen gaat het om meer dan alleen wonen - het gaat om leven in stijl.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via [email protected] voor meer informatie over hoe je lid kunt worden van ons Loyaliteitsprogramma of over onze prachtige collectie.