Klantenservice

Chat met onsConnecting
Stuur een email[email protected]

LEUK NIEUWS - Onze web woonwinkel krijgt een exclusieve WoonStudio! Over een paar maanden openen wij de deuren van boutique WoonStudio dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur! Blijf op de hoogte van onze nieuwe locatie, schitterende collecties en unieke wooninspiratie door onze updates op Instagram en Facebook te volgen.

Onze service...

Bij dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur verwelkomen we u hartelijk in onze wereld waar verlichting, meubelen en woonaccessoires samensmelten om uw leefruimte te transformeren. Onze klantenservice gaat verder dan het gewone; het staat centraal in onze missie om uw thuiservaring te verrijken. Met een divers team van specialisten in wonen, horeca en interieur staan wij klaar om u niet alleen producten te leveren, maar ook ervaringen die uw verwachtingen overtreffen.

Elke vraag, elke behoefte en elke wens wordt bij dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur met open armen en expertise ontvangen. Wij geloven in een klantenservice die net zo uniek en doordacht is als ons assortiment. Van advies over de perfecte verlichting die uw ruimtes doet opleven, tot het selecteren van de juiste meubelen en woonaccessoires die uw interieur compleet maken, ons team biedt persoonlijke begeleiding en deskundige inzichten.

Bij dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur staat uw tevredenheid voorop. We zetten ons in om een naadloze winkelervaring te bieden, waarbij elk contactpunt is ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen. Ontdek de toewijding, diversiteit en expertise van ons klantenserviceteam en laat ons u helpen bij het creëren van een thuis dat niet alleen mooi is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en comfort. Welkom bij dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur, waar uw droominterieur werkelijkheid wordt.

Staat er een interieurproject op de planning?

Til uw woning, kantoor of horecagelegenheid naar een ongekend niveau van comfort, luxe en functionaliteit met dePauwLiving | Horeca & Interieur. Ontdek meer door hier te klikken.

 

Als u onze hulp nodig heeft, kunt u ons het beste op de volgende manier bereiken:

Contact formulier:

Via het contactformulier beneden aan deze pagina in en u krijgt u binnen 1 werkdag reactie op al uw vragen. Ook een offerte aanvraag kunt u het beste middels dit contactformulier doen.

Mailen:

Uiteraard kunt u met al uw vragen, problemen, opmerkingen of klachten ook gebruik maken van het contact formulier maar uiteraard mailen mag ook naar [email protected]. Wij beantwoorden al onze e-mails binnen 24 uur op werkdagen.

Chat met ons:

Gedurende werkdagen, maandag tot en met vrijdag tussen de uren van 9:00 en 17:00 zijn wij ook bereikbaar via onze chat voor al u vragen. Geen bot, maar een echt persoon die u direct kan helpen. Klik op de groene button rechts onder om de chat te beginnen.

Bel met ons: 

Onze klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via 043 234 0900 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Mochten onze medewerkers bezet zijn contact ons dan via de chat of per e-mail: [email protected] en wij komen op werkdagen binnen 24 uur bij u terug.

Uw tevredenheid en woonplezier zijn onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u te helpen met al uw woon- en interieur vragen. Bedankt voor het kiezen van dePauwWonen.

Webwinkel Keur:

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Keurmerk

 

dePauwWonen is een merk van:

dePauwLiving B.V.

handelend onder de naam/namen: dePauwWonen.nl | WallMastr.nl

KvK-nummer: 90838092

BTW-identificatienummer: NL865470571B01

 

Servicepunt te Maastricht (geen showroom, voor afhalen bestellingen op afspraak):

Pastoor Jacobsweg 100 | 8514

6226 VX te Maastricht

E-mail: [email protected]

Telefoon: 043 234 0900

www.depauwwonen.nl | www.depauwinteriors.nl | www.wallmastr.nl

Openingstijden
Maandag9.00 -17.00
Dinsdag9.00 -17.00
Woensdag9.00 -17.00
Donderdag9.00 -17.00
Vrijdag9.00 -17.00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Contactgegevens
dePauwLiving | Wonen
Product Informatie
Interieur & Wonen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylePauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account