Hulp nodig bij het vinden van de juiste verlichting, meubels en accessoires voor je interieur project? 

Dan ben je bij dePauwWonen op de juiste plek. Verhef jouw huis, kantoor of horeca gelegenheid naar een niveau van ongekende comfort en luxe met dePauwWonen. Als gerenommeerde specialist in wonen en interieur, hebben wij ook expertise in het openen en renoveren van vooraanstaande luxe internationale hotels. Ons inzicht in verfijning en functionaliteit stelt ons in staat om elk project te voorzien van dat essentiële 'extra'.

Bij dePauwWonen begrijpen we dat elk (commercieel) project uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreide online selectie van meubels, lampen en accessoires, maar ook op maat gemaakte ontwerp oplossingen die jouw visie tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar dat ene statement-stuk dat jouw ruimte definieert of een volledige inrichting die harmonie en klasse uitstraalt, onze experts staan klaar om u te begeleiden.

Onze website, dePauwWonen.nl, is slechts een voorproefje van wat wij kunnen leveren. Achter de schermen werken wij nauw samen met een netwerk van exclusieve leveranciers om unieke en op maat gemaakte stukken te verkrijgen die jouw project zullen onderscheiden van de rest. Wanneer standaard niet volstaat, maakt dePauwWonen het onderscheid met opvallende ontwerpen en opmerkelijke vakmanschap.

Kies voor dePauwWonen om jouw (commerciële) project niet alleen te voltooien, maar om het te transformeren in een ruimte van allure, comfort en onvergetelijke indrukken. Wij zijn jouw partner in het creëren van een omgeving waarin elk detail de hoogste standaard van luxe weerspiegelt.

Als je meer informatie nodig hebt over onze collecties, op zoek bent naar iets speciaals, een op maat gemaakte ontwerp oplossing nodig heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met ons project & design team via [email protected].

dePauwLiving | Design - van jouw interieur idee tot werkelijkheid!

www.depauwwonen.nl | www.wallmastr.nl

 

dePauwWonen is een merk van: dePauwLiving B.V.

handelend onder de naam/namen: dePauwWonen.nl | WallMastr.nl
KvK-nummer: 90838092
BTW-identificatienummer: NL865470571B01