Verhef uw commerciële ruimte naar een niveau van ongekende luxe met dePauwWonen. Als gerenommeerde specialist in wonen en interieur, hebben wij ook expertise in het openen en renoveren van vooraanstaande luxe internationale hotels. Ons inzicht in verfijning en functionaliteit stelt ons in staat om elk project te voorzien van dat essentiële 'extra'.

Bij dePauwWonen begrijpen we dat elk commercieel project uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreide online selectie van meubels, lampen en accessoires, maar ook op maat gemaakte ontwerp oplossingen die uw visie tot leven brengen. Of u nu op zoek bent naar dat ene statement-stuk dat uw ruimte definieert of een volledige inrichting die harmonie en klasse uitstraalt, onze experts staan klaar om u te begeleiden.

Onze website, dePauwWonen.nl, is slechts een voorproefje van wat wij kunnen leveren. Achter de schermen werken wij nauw samen met een netwerk van exclusieve leveranciers om unieke en op maat gemaakte stukken te verkrijgen die uw project zullen onderscheiden van de rest. Wanneer standaard niet volstaat, maakt dePauwWonen het onderscheid met opvallende ontwerpen en opmerkelijke vakmanschap.

Kies voor dePauwWonen om uw commerciële project niet alleen te voltooien, maar om het te transformeren in een ruimte van allure, comfort en onvergetelijke indrukken. Wij zijn uw partner in het creëren van een omgeving waarin elk detail de hoogste standaard van luxe weerspiegelt.

Als u meer informatie nodig heeft over onze collecties, op zoek bent naar iets speciaals, een op maat gemaakte ontwerp oplossing nodig heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met ons project & design team via [email protected].

dePauwLiving - van jouw idee tot werkelijkheid

www.depauwwonen.nl | www.wallmastr.nl

 

dePauwWonen is een merk van: dePauwLiving B.V.

handelend onder de naam/namen: dePauwWonen.nl | WallMastr.nl
KvK-nummer: 90838092
BTW-identificatienummer: NL865470571B01