LEUK NIEUWS - Onze web woonwinkel krijgt een exclusieve WoonStudio! Over een paar maanden openen wij de deuren van boutique WoonStudio dePauwLiving | Wonen, Horeca & Interieur! Blijf op de hoogte van onze nieuwe locatie, schitterende collecties en unieke wooninspiratie door onze updates op Instagram en Facebook te volgen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste meubels, verlichting en accessoires of ondersteuning nodig bij uw interieur project? 

Dan bent u bij dePauwLiving | Horeca & Interieur op de juiste plek. Verhef uw huis, kantoor of horeca gelegenheid naar een niveau van ongekende comfort en luxe met dePauwLiving | Horeca & Interieur. Als gerenommeerde specialist in wonen en interieur, zijn wij ook specialisten in het renoveren, opzetten en openen van vooraanstaande luxe internationale hotels, restaurants, bars en spas. Enkele voorbeelden van onze internationale ervaring zijn Sofitel Queenstown Hotel & Spa, Sofitel Auckland, So Auckland, Sofitel Wellington en Sofitel Singapore. Ons inzicht in verfijning, functionaliteit en (operationele) gastvrijheid stelt ons in staat om elk project te voorzien van dat essentiële 'extra'. Bij ons gaat esthetiek hand in hand met functionaliteit en strategische plaatsing binnen een commerciële omgeving. 

Bent u een interieurontwerper, een projectinrichter, een horeca consultant of horeca bedrijf en zoekt u naar een deskundige partner voor de selectie en levering van passende meubels, verlichting en accessoires? De PauwLiving | Horeca & Interieur staat voor u klaar. Samen met u stellen we de ideale collectie samen die precies aansluit bij de behoeften en smaak van u of uw klant. Met onze ondersteuning creëert u ruimtes die esthetiek en comfort moeiteloos combineren.

Onze aanpak...

Bij dePauwLiving | Horeca & Interieur begrijpen we dat elk (commercieel) project uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreide online selectie van meubels, lampen en accessoires, maar ook op maat gemaakte ontwerp oplossingen die uw visie tot leven brengen. Of u nu op zoek bent naar dat ene statement-stuk dat uw ruimte definieert of een volledige inrichting die harmonie en klasse uitstraalt, onze experts staan klaar om u te begeleiden.

Onze website, dePauwWonen.nl, is slechts een voorproefje van wat wij kunnen leveren. Achter de schermen werken wij nauw samen met een netwerk van exclusieve leveranciers om unieke en op maat gemaakte stukken te verkrijgen die uw project zullen onderscheiden van de rest. Wanneer standaard niet volstaat, maakt dePauwLiving | Horeca & Interieur het onderscheid met opvallende ontwerpen en opmerkelijke vakmanschap.

Kies voor dePauwLiving | Horeca & Interieur om uw (commerciële) project niet alleen te voltooien, maar om het te transformeren in een ruimte van allure, comfort en onvergetelijke indrukken. Wij zijn uw partner in het creëren van een omgeving waarin elk detail de hoogste standaard van luxe weerspiegelt.

Als u meer informatie nodig hebt over onze collecties, op zoek bent naar iets speciaals, een op maat gemaakte ontwerp oplossing nodig heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met ons project team via [email protected] of bel ons op 043 234 0900.

Wanneer u de verlichting, accessoires of meubels bij ons aanschaft, profiteert u kosteloos van onze projectdiensten.

Team dePauwLiving | Horeca & Interieur

 

dePauwLiving | Horeca & Interieur - van jouw interieur idee tot werkelijkheid!

www.depauwinteriors.nl | www.depauwwonen.nl | www.wallmastr.nl

 

dePauwHoreca & dePauwInterieur zijn merken van: dePauwLiving B.V.

KvK-nummer: 90838092

BTW-identificatienummer: NL865470571B01

Pastoor Jacobsweg 100 | 8514

6226 VX te Maastricht

E-mail: [email protected]

Telefoon: 043 234 0900