Vloerlampen

Vloerlampen

Vloerlampen

Een groot voordeel van vloerlampen is dat ze geen muurbevestiging nodig hebben. Hierdoor kunnen ze makkelijk verplaatst worden. Staande lampen zijn daarom een stuk flexibeler dan bijvoorbeeld hanglampen of wandlampen. De vloerlamp, ook wel een staande lamp genoemd, behoort tot de basisverlichting in uw huis. Dat wil zeggen dat dit als het ware de hoofdverlichting is die in de basis een ruimte van licht voorziet. Bekijk ook onze informatieve blogs over de verschillende verlichting soorten en hun toepassingen.

Regelmatig is een vloerlamp een echte eyecatcher. Het formaat van de lamp zorgt er in veel gevallen voor dat deze als eerste opvalt. Mede hierdoor bepalen vloerlampen in grote mate de sfeer van het interieur. Met een vloerlamp kunt u op een creatieve manier en op geheel eigen wijze uw interieur combineren met verlichting.

Bovendien kunnen vloerlampen op allerlei manieren worden gebruikt. Zo kunt u een vloerlamp plaatsen naast uw fauteuil wanneer u een boek wilt gaan lezen. Voor gezellig sfeerlicht tijdens het diner kunt u de lamp naast uw eettafel positioneren. Verder kunt u een vloerlamp ook plaatsen naast uw werkplek of bureau. Dat is wel zo handig wanneer u extra licht nodig heeft tijdens het werken.

De mooiste vloerlampen

Op dePauwWonen vindt u de mooiste vloerlampen in allerlei soorten en maten. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige industriële vloerlampen. Deze lampen zijn vaak wat grover dan de gemiddelde vloerlamp. Dit soort vloerlampen zijn dankzij hun stoere en ruige look zeer populair. Bij industriële lampen lijkt het net of ze direct uit een oude fabriek zijn gehaald. Dit komt omdat onder andere de grote kappen een verweerd uiterlijk hebben. Uiteraard heeft dePauwWonen nog veel meer soorten staande lampen in het assortiment. Zo hebben we ook schitterende mozaïek, landelijke en retro vloerlampen. Hierbij kunt u onderscheid maken tussen allerlei materialen zoals glas, metaal of hout. Daarnaast hebben wij ook op het gebied van kleur en prijsklassen een grote diversiteit aan staande lampen in onze collectie. Zo vindt u ongetwijfeld een vloerlamp die een mooie match is met uw interieur!

De perfecte vloerlamp voor uw interieur

Vloerlampen zijn er in verschillende soorten en maten. Niet iedere interieur is immers hetzelfde. De ene persoon houdt van een oriëntaalse woonstijl met mozaïek vloerlampen en de ander van een inrichting met een stoer karakter waarin een industriële vloerlamp beter tot zijn recht komt. Bij dePauwWonen proberen we selectief zo'n breed mogelijk scala vloerlampen aan te bieden. Zo kan iedere woonstijl op de juiste manier worden bediend. Een vloerlamp is naast zijn verschillende functies in huis tevens een waardig onderdeel van uw interieur. Zo'n prachtige vloerlamp heeft dus echt een toevoegde waarde. Immers is een vloerlamp een op zichzelf staand object. Hier kunt u iedere lege plek in uw woning mee opvullen.

 

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »