Spiegels

Spiegel Nori
Tijdelijk uitverkocht

Spiegel Nori

€148,50
Spiegels

Spiegels voor sfeer en optisch grotere ruimte!

Wist u dat dePauwWonen.nl naast een grote lampencollectie ook over een divers spiegel assortiment beschikt? De toevoeging van een spiegel in huis biedt de desbetreffende ruimte van allerlei mogelijkheden. Spiegels maken het interieur namelijk een stuk lichter en creëren een optisch grotere ruimte. Als u de spiegel verticaal hangt kan dit meer lengte in de ruimte creëren. Als u de spiegel horizontaal hangt kan dit juist een verbredend effect creëren. Het spelen met diverse soorten spiegels is de meest eenvoudige manier om optisch meer ruimte te verwezenlijken. Een spiegel is daarom niet alleen een gebruiksvoorwerp (voor vooral de dames), maar ook een ware toevoeging aan uw interieur. Er is voor elk soort interieur wel een bijpassende spiegel beschikbaar. Zo zijn er spiegels met unieke en versierde lijsten, zijn er ronde spiegels, maar ook vierkante of rechthoekige spiegels. Bovendien verschillen de maten ook nog eens enorm! Zo is er voor ieder wat wils. Heeft u nog niet voldoende inspiratie gekregen? Lees dan snel verder, want in deze blog bespreken we enkele voordelen en styling tips om de perfecte spiegel voor uw woning te vinden! Bekijk ook onze informatieve Blog sectie over verlichting, meubels en woonaccessoires.

Spiegels als extra lichtbron

Een groot voordeel van spiegels is dat zij heel veel kunnen reflecteren. Vaak kunnen spiegels zelfs fungeren als een soort extra lichtbron. Als u meer ruimte wilt realiseren met een natuurlijke lichtbron, dan is een spiegel dus de meest ideale manier. Door een spiegel tegenover een raam of achter een lamp te plaatsen creërt u een mooie, natuurlijke lichtbron. Als u licht toevoegt achter de spiegel dan komt de spiegel naar voren waardoor meer diepte wordt gecreëerd. Vooral in de iets donkerdere ruimtes kan dit voor een gaaf effect zorgen!

Geschiedenis van spiegels

Vroeger was de eerste soort spiegel, of reflectie, simpelweg stilstaand water. Spiegels zijn door de geschiedenis heen voor van allerlei doeleinden gebruikt. De allereerste spiegels ooit werden gemaakt van steen, later van koper, zilver of voor de rijken zelfs van goud. Ze werden binnen de kunst en wetenschap gebruikt, maar het hoofddoel was het zien van onze eigen reflectie. Tegenwoordig worden spiegels niet meer alleen gebruikt om te kijken hoe u eruitziet voordat u de deur uitgaat. Ze worden juist steeds vaker ingezet als decoratiestuk.

De perfecte spiegel bij uw interieur of werkruimte vinden

Het is belangrijk om een spiegel te kiezen die past bij uw interieur of werkruimte en bij de stijl van het pand. Op deze manier wordt er meer eenheid gecreëerd. Kies voor een heldere spiegel bij dagelijks gebruik of ga voor een bronzen of mozaïek spiegel voor het realiseren van meer sfeer. Deze laatst genoemde spiegels zijn perfect te combineren met de overige Oosterse thema meubelstukken in ons assortiment, zoals onze Oosterse lampen! Bij een werkruimte is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat de sfeer optimaal is. De (kantoor)ruimte moet warm aanvoelen zonder dat de zakelijke uitstraling weggaat. U kunt in dit geval bijvoorbeeld kiezen voor een moderne of klassieke stijl spiegel. Een spiegel met mooie Barok omlijsting ziet sfeervol en sierlijk uit. Heeft u een kleinere ruimte? Een spiegel aan de muur is ideaal in kleinere ruimtes omdat deze niet veel plek in beslag neemt. Kies voor een grote ronde spiegel in de woonkamer als blikvanger, of ga voor meerdere kleinere spiegels naast elkaar om een speels effect te creëren.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze collectie spiegels, neem gerust contact met ons op. Ook helpen wij u graag met het geven van een passend advies. Neem een kijkje in ons assortiment en vindt de spiegel die bij u past!

Leuk feitje: Volgens de Feng Shui hebben spiegels een speciale betekenis, namelijk dat ze geluk brengen als ze op een goede plek worden gehangen. Ze zouden uw energie versterken of rijkdom brengen.

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »