Lampen kappen

Lampen kappen

Lampenkappen

Welk seizoen het ook is een goede lamp met een mooie lampenkap mag eigenlijk niet ontbreken in uw huis. Tegenwoordig kunt u allerlei diverse stijlen lampen kopen. Denk hierbij aan lampen zonder kap waarbij de lamp zelf vaak een eyecatcher is, een kap van glas of juist een stoffenkap met een leuke print en bijpassende kussens. Voor iedere woonstijl is een passende lampenkap te vinden. Wij van dePauwwonen hebben ook vele diverse lampen in het assortiment zitten, zowel met kap als zonder kap. Wij nemen u daarom graag even mee door de diverse woonstijlen. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen woonkamer, slaapkamer of hal. Maar dat niet alleen u kunt ook andere weer helpen met het vinden van de juiste lamp!

 

Beach woonstijl


Deze trend is er begin 2020 bijgekomen en het hebben van zee achtige dieren, ankers, schelpen en andere uitingen wat we kunnen koppelen aan het strand, maakt deze woonstijl af. Natuurlijk kan dePauwwonen niet achterblijven en heeft in deze woonstijl prachtige polyester lampenkappen geproduceerd met speciaal gekweekte schelpen vormen. Zodra de avond valt en u de lamp aanzet krijgt u een warme gloed door de kamer heen. Dit komt voornamelijk door de schelpen die het licht laten doorschijnen of juist tegenhouden. Door deze polyester lampenkap te combineren met een strakke, zwarte lampenvoet maakt u de kap stoer en past het zo thuis in een industriële woonstijl. Door een houten, witte lampenvoet te gebruiken komt u uit op de landelijke woonsferen, wat juist een warme uitstraling geeft. Kortom, dit mooie strandthema past in iedere woonstijl thuis.

 

Oosterse woonstijl


Houdt u meer van kleuren en buitenlandse toevoegingen aan uw huis, dan is de Oosterse woonstijl helemaal uw ding. Ook wij vinden deze woonstijl echt een prachtige toevoeging voor het interieur. Ze maken uw woning niet alleen sfeervol maar ook kleurrijk. Door de sierlijke, open vormen ziet het er ook heel leuken gezellig uit als u de lamp aanzet. Door de kleine gaatjes wordt het licht verspreidt waardoor er echt een prachtig effect getoond wordt in de kamer. Voor een felle leeslamp, is deze woonstijl niet geschikt, omdat sfeerverlichting binnen deze Oosterse woonstijl wel echt de basis is.

 

Mozaïek lampen


Voor de kleurrijke mensen onder ons, hebben wij naast de Oosterse lampen ook nog een ruim aanbod in mozaïek lampen. Door de diverse grote en kleine steentjes die het mozaïek vormen passen deze lampen absoluut niet thuis in een Industriële woonstijl. Houdt u juist van een modern, strak interieur dan is het juist leuk om een eyecatcher van een lamp toe te passen. Ook door de vaak vrolijke kleuren knalt een mozaïek lamp er zo uit. Draai er geen flame-achtige lamp in, hierdoor wordt de lamp snel oubollig.

Kortom wij van dePauwwonen hebben voor iedere woonstijl een passende lampenkap of complete lamp. Door soms net wat af te wijken van een bepaalde stijl kunt u uw lamp er net even wat meer laten uit knallen of het verfrissender maken. Wilt u liever binnen de stijl blijven ga dan niet voor de standaardmodellen maar kies juist een lamp binnen de woonstijl maar net even anders. Dit maakt uw huis uniek!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »