Wandlampen

Wandlampen

Wandlampen

Wandverlichting met indirect licht fungeren als een stijlvol component aan de wand. Deze lampen zorgen namelijk gelijk voor gezelligheid en sfeer in iedere kamer. Een muurlamp kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een donkere muur te betrekken bij het interieur. Daarnaast zijn deze lampen uitermate geschikt om kleine kamers te verlichten. Op deze manier haalt u het meeste uit de ruimte die u voorhanden heeft. U kunt de schitterende wandlampen van dePauwWonen tevens goed combineren met een vloerlamp of tafellamp. Dat is natuurlijk ideaal voor de grotere kamers in uw huis of op kantoor. Bekijk ook onze informatieve blogs over de verschillende verlichting soorten en hun toepassingen.

De mooiste wandlampen

Bij dePauwWonen vindt u de mooiste wandlampen van prachtige glazen materialen tot aan metalen exemplaren. Bovendien zijn onze wandlampen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar een wandlamp in oosterse of mozaïek uitvoering of een met leuke gaten patroon. Met onze decoratieve wandlampen creëert u in no time een gezellige en exotische sfeer in uw woonkamer, eetkamer, werkplek of slaapkamer. Onze collectie decoratieve wandlampen zorgen namelijk voor een mooi diffuus soort verlichting. Zo maakt indirect verlichten via de muur uw interieur niet alleen warmer en sfeervoller maar het verlichten van de muren zorgt er tevens voor dat uw ruimte optisch groter lijkt. Een goede wandlamp kan dus echt een verschil maken voor de ruimte. 

Hoe sluit u een wandlamp aan?

Na het aanschaffen van een van onze mooie wandlampen moet u deze natuurlijk nog aan de muur bevestigen. Onze wandlampen worden standaard geleverd met een lang snoer met stekker. Op dit snoer zit dan een aan/uit schakelaar. Het kan soms gebeuren dat de elektra draden al uit de muur komen op de plek waar U de wandlamp wilt ophangen. In zo’n geval kunt u deze snoer met stekker verwijderen.

De eerste stap is uiteraard om de stroom uit te schakelen. Dubbel check altijd even met een spanningzoeker of de stroom van de desbetreffende groep er ook werkelijk af is. U kunt namelijk nooit voorzichtig genoeg zijn met het aansluiten van lampen.

Vervolgens maakt u de bevestigingsbeugel met een schroevendraaier los van het armatuur. Daarna schroeft u deze tegen de muur met behulp van de schroefpluggen. Tijdens het aansluiten ziet u draden in drie verschillende kleuren: een zwarte, een blauwe en een geelgroene. De geelgroene draad gebruikt u alleen wanneer de wandlamp geaard is. Met behulp van de blauwe en de zwarte draad verbindt u de lamp aan de elektriciteit. Met een kroonsteentje koppelt u de draden en vervolgens schroeft u ze vast met een schroevendraaier.

Daaropvolgend gebruikt u de bevestigingsbeugel om de wandlamp te bevestigen aan de muur. Tot slot resteert de laatste stap. U moet het lampje van de wandlamp in de fitting draaien. Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw nieuwe prachtige wandlamp!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »