De leukste kerstcadeautjes voor interieurliefhebbers

De leukste kerstcadeautjes voor interieurliefhebbers

minuten lezen

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Spiegels mogen niet ontbreken in uw interieur. Naast dat spiegels enorm praktisch zijn, verrichten ze ook wonderen voor uw interieur. Door spiegels op een juiste manier toe te passen in uw huis kan u uw kamer optisch groter laten lijken. Ook het lichter laten lijken van een donkere hoek in uw woonkamer kunt u simpelweg met een spiegel oplossen. Maar als echte interieur liefhebber zal u een spiegel waarschijnlijk toepassen als een blikvanger. Dit hoeft niet gelijk te betekenen dat u de allergrootste spiegel in huis moet halen, een goede lijst zegt namelijk al genoeg. Tegenwoordig zijn er spiegels in allerlei maten, kleuren en vormen. Wij van dePauwWonen heeft ook een ruim assortiment van diverse stijlen en maten. Bent u helemaal fan van de Mediterrane woonstijl? Dan zal mozaïek helemaal in uw straatje passen. Zo kunt u gaan voor een drukke gekleurde lijst of voor een strakke moderne zwart/witte tint. Naast de Mediterrane woonstijl heeft dePauwWonen ook nog landelijke en industriële spiegels in de collectie zitten.

Maak uw interieur af met een poef!

Een poef of krukje is een hele fijne toevoeging in uw interieur. Heeft u een zeer lange dag gehad en heeft u pijnlijke voeten? Laat ze dan lekker uitrusten op een kruk of poef. Of heeft u juist veel vrienden en familie op bezoek en komt u een tafel te kort? Zet dan een groot dienblad op de poef en u kunt zo als nog de koffie uitserveren. Ideaal toch? Naast dat het functioneel is, kleed het echt de ruimte af waardoor u van een leeg hoek een sfeervol hoekje kunt creëren. Gaat u voor een hippe gebreide poef of een stijlvolle poef met houten pootjes? Bij dePauwWonen vindt u poefen in allerlei soorten, kleuren en maten. Wat uw smaak ook is, voor iedereen zit er wel een geschikt exemplaar tussen. Heeft u er al eentje uitgezocht?

Opwarmen onder uw nieuwe plaid?

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Kaarsjes die branden en ook de verwarming staat lekker aan. Maar hoe lekker is het om languit op de bank te genieten van een goede film onder een warm plaid? Precies, u bent niet meer weg te slaan van die bank. Naast dat u het plaid functioneel kunt gebruiken, kunt u het natuurlijk ook toepassen als eyecatcher op uw bank, door het plaid netjes over de armleuning heen te vouwen. Waardoor de bank en de woonkamer er gelijk stijlvoller uitziet. Naast de bank kunt u het plaid ook omslaan over een decoratieladder of als extra deken bij het voeteneinde van uw bed. Het plaid kunt u op zoveel manieren toepassen waardoor u hoogstwaarschijnlijk niet genoeg heeft aan één plaid in uw huis!

Uiteraard hebben wij nog veel meer kerstcadeautjes suggesties voor onder uw kerstboom. Maar u kunt natuurlijk veel beter een kijkje komen nemen in onze winkel of op onze webshop. Daar vindt u ons uitgebreide assortiment van meubels tot aan leuke woonaccessoires!

Hele fijne Kerstdagen en een fantastisch begin en vervolg van het nieuwe jaar toegewenst namens dePauwWonen.nl

Delen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account