Poefs

Poefs

Poefs

Een steeds meer populair wordende trend bij het inrichten van het interieur is het toevoegen van poefs, soms ook wel ‘hocker’ genoemd. Volgens sommigen is een poef niets meer dan een krukje. Echter, poefs zijn ontzettend leuk en handig in huis omdat ze naast zitmeubelstuk tegenwoordig ook als versiering dienen. De zitmeubel/poef is eenvoudig te verplaatsen en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Benieuwd naar de mogelijkheden van poefs bij uw interieur? Lees dan snel verder, want in deze blog worden de verschillende soorten poefs besproken evenals tips voor locaties. Bekijk ook onze informatieve Blog sectie over verlichting, meubels en woonaccessoires.

Gezelligheid creëren met een poef

Wellicht is het neerzetten van een poef niet het eerste wat bij u opkomt om gezelligheid in huis te creëren. Dit is echter wel het effect wat een poef meebrengt; knus, gezelligheid en een knuffelige uitstraling. Deze populaire woonaccessoires weet op verschillende manieren voor een sfeervolle uitstraling te zorgen. Lees hieronder welke soorten poefs er zijn.

Waar staat een poef leuk?

Soms krijgen we wel eens de vraag: waar zet je zo’n poef nou eigenlijk neer? Eigenlijk moet u daar niet te veel over nadenken, want een poef kunt u vrijwel overal gebruiken. De meest gebruikelijke plaats voor een poef is in de woonkamer, waar deze als voetsteun voor de bank of als bijzettafel wordt gebruikt. Hele kleine poefs zijn zelfs leuk om op een bank te decoreren. Een andere leuke optie is om de poef in de gang neer te zetten. Zo creëert u meteen een gezellige sfeer bij binnenkomst. Daarnaast is het handig om te gebruiken als ondersteuning bij het aantrekken van uw schoenen.

Een andere leuke plek voor een poef is in de slaapkamer of kinderkamer. Daar kan de poef als nachtkastje dienen of als krukje in een hoek. Het staat leuk en de kinderen hebben er een speeltje aan als u zich aan het omkleden bent.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Ook helpen wij u graag met het geven van een passend advies. Neem een kijkje in ons assortiment en vindt de poef die bij u past!

 

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »