Woonaccessoires mogen absoluut niet ontbreken in jouw interieur!

Woonaccessoires mogen absoluut niet ontbreken in jouw interieur!

minuten lezen

Woonaccessoires mogen absoluut niet ontbreken in jouw interieur!

Accessoires maken de sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer en gang af. Naast dat sommige woonaccessoires ook echt noodzakelijk kunnen zijn, bezit ons assortiment ook producten die ook enkel als sfeerelement kunnen functioneren in uw woning. Denk hierbij aan waxinelichthouders, wanddecoratie, plaids of sierkussens. Natuurlijk houden wij allemaal van sfeerelementen en zult u deze decoratieartikelen vrijwel in ieder huis tegenkomen.

 

Waxinelichthouders


DePauwWonen is gek op waxinelichthouders en hebben hierin dan ook een breed assortiment. Ondanks dat de houders voornamelijk een Oosterse sfeer hebben, past het in ieder huishouden aangezien we vele kleuren, maten en vormen hebben. Naast dat de houders al mooi zijn van zichzelf worden ze nog mooier op het moment dat u een waxinelichtje laat branden in de houder. Op dat moment ontstaat er een mooi lichteffect van diverse kleuren. Kortom een Oosters waxinelichthouder mag absoluut niet als sfeerelement ontbreken in uw interieur!

 

 

Kapstokken


Kapstokken zijn noodzakelijke accessoires die uw hal of gang helemaal afmaakt. Ondanks dat ze noodzakelijk zijn, betekent dit niet dat u een saaie kapstok in huis hoeft te halen. Er zijn voldoende kapstokken die binnen de sferen van uw gang, huis of kamer passen. Zo heeft dePauwWonen kapstokken voor zowel de industriële look als de landelijke look. Ook kunt u kiezen voor een kapstok met een dubbele functie, ideaal voor de wat kleinere woningen. Zo verkopen wij kapstokken met verlichting, of kapstokken met opbergruimte. Voor ieder wat wils en voor iedere hal of gang een passende kapstok.

 

 

Sierkussens


Een bank is niet compleet als u niet tegen heerlijke sfeervolle sierkussens kunt aanzitten. Naast dat het uw bank comfortabeler maakt, brengt het uw bank ook net wat meer tot leven. Zorg ervoor dat u alle accessoires die u in huis heeft, in dezelfde opvallende kleur toepast. Zo wordt de kamer niet te druk maar toch opvallend. Als u allerlei diverse schreeuwende kleuren gaat toepassen, is de kamer geen geheel meer en toont het snel rommelig. Ook het toepassen van print op print kan zorgen voor een leuk effect. Het is maar net waar u van houdt en welke kleuren u graag terugziet in de kamer. Uiteraard heeft dePauwWonen kussens voor iedere woonstijl, neem een kijkje in ons assortiment en vul de lege plekken aan op uw bank.

 

 

Plaids


Net zoals kussens zijn ook plaids eigenlijk een onmisbaar woonaccessoires in uw huis. Vooral op koude winteravonden is het heerlijk om weg te kruipen achter de televisie met een mooie woonplaid. Natuurlijk kunt u kiezen voor een plaid welke wegvalt in uw interieur, maar het is veel leuker om deze in dezelfde opvallende kleuren te nemen als alle andere accessoires in uw huis. Naast kleur is ook het materiaal van belang, zo heeft dePauwWonen hele wollige en warme plaids maar natuurlijk ook dunne maar stijlvolle plaids. Kortom voor iedere bankhanger hebben wij wel een geschikt plaid in huis.

 


Natuurlijk heeft dePauwWonen nog veel meer woonaccessoires in huis en kunt u ook terecht bij ons voor onderzetters, vazen of spiegels.  Mocht u vragen hebben over een bepaald product, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] en wij helpen u graag verder!

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
NieuwMeubelsLampenAccessoiresKidsPetsde PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account