Waxinelichthouders / Kandelaren

Waxinelichthouders / Kandelaren

Waxinelichthouders

Nu het weer eerder donker begint te worden, worden de kaarsjes ook weer vroeg uit de kast gehaald. Waxinelichtjes maken het sfeervol en gezellig in huis en mogen eigenlijk niet ontbreken op een avondje waar de regen tegen de ramen klettert. DePauwwonen vindt sfeer en gezelligheid in huis erg belangrijk en heeft daarom ook een breed assortiment waxinelichthouders. Wel hebben wij ons gericht op drie woonstijlen; Oosters, Zenza en Mozaiek. Wij gaan graag met u door ons assortiment heen zodat u de leukste waxinehouders met uw woonstijl kunt toepassen. Wilt u hier alles over weten? Lees dan snel verder!

 

Oosterse waxinelichthouders

Heeft u Oosterse accenten in huis? Of heeft u iets met Oosterse inrichting, dan is het natuurlijk zonde als u uw huis niet aankleedt met Oosterse items. Natuurlijk kunt u de waxinehouders ook gewoon mooi vinden en passend zijn in uw interieur, net zoals wij dat van dePauwwonen vinden. Maar hoe herkent u eigenlijk deze Oosterse windlichten? Eigenlijk bezit deze stijl voornamelijk een gaatjespatroon. Zodra u de windlicht aansteekt, komt het licht van de kaars door het patroon naar buiten wat een heel leuk effect geeft in uw woonkamer, gang of eetkamer. Ook hebben wij binnen deze stijl waxinehouders welke ook perfect past bij de industriële look, bijvoorbeeld onze bol waxinehouder. Deze heeft een zwarte kleur van buiten en van binnen is deze goud. Door deze kleurencombinatie is het naast passend in de interieurtrend van nu ook nog eens een hele warme combinatie, zelfs als u geen kaarsje heeft branden in de kamer. 

 

Zenza waxinelichthouders

Zenza is geen woonstijl maar een merk en wij van de dePauwwonen zien dit als een speciale en een bijzondere woonstijl. Zenza staat voor handwerk en dit ziet u terug in alle producten van dit prachtige merk. Zie bijvoorbeeld waxinehouder Alon, hier is gebruik gemaakt van natuurlijke producten en dus geen enkele houder is hetzelfde. Ook kunt u bij ons het merk herkennen aan de lichte kleuren. Zo zijn wij zelf helemaal fan van de waxinehouder Haptet, deze past zowel in een Oosterse woonstijl als in een strak en modern interieur. Door de bijzondere vorm, is het een houder die wij niet vaak zijn tegengekomen, dus met deze Haptet serie heeft u echt iets speciaals in handen. Ook zijn de houders voorzien van gaatjespatroon wat een fantastisch effect geeft als u er een kaarsje in gaat branden. Deze serie is verkrijgbaar in het goud en zilver, voor welke kleur gaat u?

 

Mozaïek waxinelichthouders

Houdt u van veel kleur? Dan kunt u eens een kijkje nemen in onze kleurrijke collectie windlichten welke gemaakt is van mozaïek steentjes. Zo hebben wij vele kleuren denk hierbij aan blauw, groen, rood maar ook een transparante variant kunt u bij ons vinden. Als u weinig kleur in huis heeft, is het toevoegen van een mozaïek waxinehouder in een felle kleur in combinatie met andere woonaccessoires in dezelfde kleur een perfecte eyecatcher. Zo vallen alle kleurrijke items op in de desbetreffende ruimte en maakt u de kamer in een no-time gezellig.

 

Waxinelichthouders van crackled glass

Naast bovenstaande woonstijlen hebben we nog een bijzonder soort waxinehouders aan onze collectie toegevoegd. Namelijk waxinelichthouders met crackled glass. Dit glas is gemaakt van drie soorten gehard glas welke aan elkaar gelamineerd is. Vervolgens ziet u een soort gebroken glas in het middenstuk wat een fantastisch effect geeft als u een kaarsje aansteekt in deze houder. Door de rood/oranjekleur lijkt het haast op magma of een lava lamp, wat natuurlijk erg leuk is om naar te kijken.

 

 

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »