Wandschappen als decoratie

Wandschappen als decoratie

minuten lezen

Wandrekken

 

Heeft u nog lege muren in huis of is het gewoon nog wat ongezellig in huis? Natuurlijk kunt u de muren opvullen met schilderijen, posters, fotolijsten of een leuk behangetje. Maar soms wilt u meer ruimte creëren voor leuke decoratie of bijvoorbeeld boeken. Dan is een wandrek welke in uw interieur past een ideale uitkomst. Door een wandrek op diverse manieren toe te passen kunt u alsnog een unieke samenstelling creëren. Maar hoe maakt u nou een sfeervolle wand? dePauwWonen helpt u graag inspireren!

Wandlamp Ozzy super met wandschap + led lamp cadeau

 

Wand vol wandrekken

Hoe leuk is het om een wand te vullen met wandrekken? Wandrekken zijn echte sfeermakers in de woning en eigenlijk zonde als u deze niet toepast. Door gebruik te maken van een open wandrek met een metalen frame. Hieraan denken wij gelijk aan onze Taio serie. Deze serie bestaat uit diverse maten waardoor u een hele wand op een speelse manier kunt opvullen. Ook kunt u de ruimtes tussen de wandplanken op diverse hoogtes van elkaar plaatsen. Al deze keuzes bepalen hoe speels de muur wordt. Plaatst u alles strak op dezelfde hoogte en met dezelfde tussenruimtes dan oogt de muur snel strak. Het is natuurlijk maar net wat u mooi vindt en wat in uw huis past. Daarnaast doet u er verstandig aan om naast deze wandplanken geen kleine items meer te hangen. Dit oogt snel vol en druk wat u juist niet wilt bij kleinere woningen. Bij grotere huizen valt een enkele plank vaak weg, dus dan is een grotere groep vaak wel een uitkomst.

Wandrek Benny

 

Wandrekken in combinatie met wandplanken

Natuurlijk hoeft u niet alleen maar gebruik te maken van een wandrek met een metalen frame eromheen. U kunt ook diverse planken met elkaar combineren. Denk hierbij aan wandplanken met een natuurlijke afwerking zoals de serie Yuno. Dit past binnen dezelfde sfeer als Taio serie maar heeft de metalen omlijsting niet. Mocht u dus wel van een natuurlijke look houden maar niet van de industriële look dan biedt deze serie een goede uitkomst. Naast een simpele wandplank kan er ook gekozen worden voor onze wandschap serie Isaac. Deze is helemaal dicht, in combinatie met de wandrekken en de andere wandplank is dit geen mooie combinatie. Wel kunt u door middel van de blokken horizontaal en verticaal op te hangen toch een speelse wand creëren.

Wandplank Taio set van 6 stuks

 

Wilt u echt iets bijzonders aan uw wand? Dan moet u gaan voor onze wandschap Calhoun. In deze wandschap zit een industriële lamp verwerkt. Ideaal dus als u een net wat te donker hoekje in de kamer hebt maar ook graag accessoires wilt plaatsen of een goed boek. Deze wandschap Calhoun hebben we beschikbaar in één maat. Deze kunt u dan ook weer leuk combineren met de eerdergenoemde Taio serie. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om voor twee Calhoun planken te gaan en deze net iets met elkaar te verspringen. Op deze manier lijkt de planken niet identiek.

Wandschap Reia in 3 afmetingen

 

Tot slot stellen we je graag nog even voor aan de serie Jayce. Ook dit is een bijzondere maar ook zeker geen verkeerde keuze voor in uw woning. Het zijn in principe dezelfde wandschappen als de Taio serie alleen dan in een metalen versie. dePauwWonen houdt van bijzondere woonaccessoires welke u niet in iedere woonkamer terugziet. Deze serie mogen we dan ook wel in die categorie laten vallen, wat wij dus ook een extra toevoeging vinden van uw woonkamer, slaapkamer of gang.

Wandlamp Ozzy vierkant met dubbel wandschap + led lamp cadeau

 

Heeft u inspiratie gekregen en wilt u ook zulke wandschappen aan uw wand ophangen? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Amstelveen. Hier kunt u de wandplank series met eigen ogen bewonderen en vergelijken zodat u een goede keuzen kunt maken voor uw woning. Bent u er al helemaal uit? Dan kunt u deze uiteraard ook in onze online webshop kopen en zorgen wij ervoor dat u binnen een mum van tijd de wandschappen in huis hebt.

Zien wij u snel bij dePauwWonen?

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
WoonstijlenMeubelsLampenWoonaccessoiresDe Winter & FeestdagenTuin & Terrasde PauwStijl (PS) ClubCadeaubonSaleOver onsBlogKlantenserviceMijn account