Interieur trends 2023

Interieur trends 2023

minuten lezen

Interieurtrends 2023

 Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook dat de nieuwe interieurtrends bekend gemaakt gaan worden. Natuurlijk blijft dePauwwonen niet graag achter en zijn wij al helemaal op de hoogte van de laatste interieurtrends! En wie zijn wij, om deze niet met u te delen. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Lees dan snel verder!

Bazar Bizar De Whipped Hanglamp - Naturel - XL

 

Haal de natuur in huis

Mangohout, acaciahout of jute zijn de materialen die in 2023 niet mag ontbreken in uw huis. Dit kunt u zowel toepassen in een groot meubelstuk of in de kleine woonaccessoires. Ook houten vloeren en natuurlijke tinten zoals crème, beige, grijs en bruin zijn de kleuren waarmee u de natuurlijke look kunt afmaken. Een jute vloerkleed onder een stoere bank of stoel kan de kamer gezellig en warm afkleden waardoor u niet meer weg te slaan bent uit uw kamer.

Vloerkleed jute grafisch

 

Industriële look blijft hot

De industriële look die we al een tijdje kennen blijft een hot item in de interieurtrends van 2023. Deze look kunt u bijvoorbeeld heel gaaf combineren in de eetkamer. Door een natuurlijke mangohouten eettafel te combineren met een industriële stoel uit onze collectie, wordt de eetkamer snel natuurlijk maar toch stoer. Uiteraard hoeft u niet per se een meubelstuk te gebruiken om uw interieur een stoere look te geven. Dit kunt u ook doen aan de hand van een stoere lamp voor aan de wand of het plafond. Ook de kleine decoratie items zoals een onderzetters kan het verschil maken in uw interieur.

Eettafel Ewan hout en metaal in 3 maten

 

Kleurtrends voor uw muur
 

Grijs
Ook zijn er drie kleuren aangewezen als dé kleuren van 2023. Eentje hebben we al genoemd en is de kleur grijs. Deze kleur wordt vaak op twee manieren toegepast in een woning. Denk hierbij aan moderne inrichtingen, maar ook voor de knusse woonkamer is deze kleur perfect. Door het te combineren met de houttrend wordt het warm en sfeervol.

Hanglamp  Essex + 7 led lampen cadeau

Marineblauw
Marineblauw is een donkere kleur maar daardoor zeker niet minder geschrikt voor de kleinere woonkamers. Sterker nog, een opvallende kleur op de korte muur kan een kamer dieper laten lijken. Mocht u graag juist meerdere wanden willen voorzien van deze prachtige kleur, combineer dit dan met een contrast kleur zoals wit. Hierdoor springt de bank, kast of wanddecoratie er meteen uit en krijgt u een mooi groot contrast tussen de wand en de inrichting. Ook de trend goud wordt voortgezet en kleurt erg warm bij de marineblauwe kleur. Kortom, kiest u voor kleur dit jaar, ga dan voor marineblauw!

 

Terracotta
Reizen, reizen en nog eens reizen. Afgelopen jaar hebben we helaas niet veel van de wereld kunnen zien door het coronavirus en daardoor halen we graag juist die sfeer in huis. Hierbij mag u naast de warmrode kleur ook denken aan de Marokkaanse tegeltjes die veelal wordt gebruikt in de keuken of de badkamer. Door dit weer te combineren met een natuurlijke uitstraling krijgt u snel een Oosterse uitstraling in huis. Kleed het verder af met mozaïek windlichtjes of een Oosterse spiegel, zo haalt u het buitenland gewoon in huis.

Poef Kikki teddy terra

 

Ook de trends Urban Jungle, de metallic kleuren en een kamer met een druk behangetje mogen in 2023 niet ontbreken in uw huis. Kunt u niet kiezen welke sfeer u in huis wilt toepassen? Kies er dan voor om iedere kamer te voorzien van een andere stijl zodat het in iedere ruimte waar u komt een feestje is om te verblijven. Heeft u vragen over de nieuwe interieurtrends, of weet u niet hoe u de trends gemakkelijk met elkaar kunt combineren? Neem dan contact op met dePauwwonen en wij helpen u graag verder!

 

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account