Onderzetters

Onderzetters kralen goud
Tijdelijk uitverkocht

Onderzetters kralen goud

€22,50
Onderzetters

Onderzetters

Heeft u net een nieuwe eettafel of salontafel in huis? Of bent u gewoon erg zuinig op uw tafels? En wilt u niet langer natte waterkringen op uw tafel creëren? Met een goede onderzetter zijn die lelijke kringen verleden tijd! Maar goede onderzetters mag ook best een leuke onderzetter zijn. Wij van dePauwWonen hebben verschillende onderzetters in huis waar u uw cola, bier, koffie of thee op kunt plaatsen en optimaal kunt genieten van uw tafel zonder kringen.

 

Mozaïek onderzetters

De meeste onderzetters die u kunt vinden in onze webshop zijn onze mozaïek onderzetters. Deze onderzetters zijn vrijwel allemaal kleurrijk en door de vele kleuren die beschikbaar zijn, eigenlijk toepasbaar in iedere woning. Daarbij worden de onderzetters altijd geleverd met een kleine houten box waarin u de onderzetters continue naar gebruik kunt verzamelen. Door de makkelijke inkeping aan de voorzijde van de box zijn ze er ook gemakkelijk uit te halen en weer terug te plaatsen. Kortom, het is eigenlijk een gemis als u geen mozaïeken onderzetter in huis heeft.

 

Gedekte tafel

De momenten dat u juist veel familie en vrienden over de vloer krijgt, om bijvoorbeeld een borreltje te drinken of juist het kerstdiner te vieren is het alleen nog maar meer feest met kleurrijke onderzetters. Door juist te kiezen voor opvallende onderzetters zal men ook niet snel zijn of haar glas toch op de tafel plaatsen. Hierdoor kunt u zonder zorgen de hele avond heerlijk genieten van uw vrienden en/of familie.

 

Mango houten onderzetters

Bent u meer van de industriële look en komt stoer en mango veelal voor in interieur? Dan kunt u ook kiezen voor onze mango hout onderzetters hangend in een metalen frame. Deze onderzetters zijn bij ons verkrijgbaar in een rond en een vierkant model. Het leuke aan deze onderzetters zijn, dat het hout gaat leven. Iets wat u juist niet op de tafel wilt creëren, is juist wel leuk om dat op deze onderzetters te creëren. Diverse kringen in combinatie met het hout geeft een fantastische uitstraling.

 

Voorkom beschadigingen aan uw tafelblad

Natuurlijk geven wij u ook graag nog een tip mee. Doordat onderzetters vaak over de tafel geschoven worden, per ongeluk laten vallen of wellicht iets te hard worden neergelegd kunt u krassen of deuken krijgen op uw tafel. Onder sommige onderzetters welke u nieuw koopt in de winkel zit er geen kras bescherming onder de onderzetter. Hierdoor kunt u ondanks alle maatregelen die u al treft voor het drinken, alsnog uw tafel beschadigen. Door onder de onderzetter kleine plak viltjes te plakken, welke u bijvoorbeeld ook onder uw stoelpoten plakt, zal u geen last meer hebben van beschadigingen. Zorg wel dat u in alle vier de hoeken een viltje plakt, anders zal de onderzetter onstabiel worden en kan het drinken alsnog over de tafel heen vallen. Bij een ronde onderzetter is dit minder, maar zorg dat u de viltjes goed verspreid aan de onderzijde. Raken ze naar verloop van tijd los? Dan zijn ze toe aan vervanging, wacht hier niet te lang mee, anders kunt u alsnog voor beschadigingen zorgen. Kortom, naast waterkringen beschermt u de tafel ook voor nare krassen of deukjes die uw drinkglas of beker kunnen veroorzaken. Gaat u voor een mango houten model of toch de kleurrijke mozaïek onderzetter? Neem eens een kijkje in onze online webshop

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »