Industriële lampen

Industriële lampen

minuten lezen

Maak een statement met industriële lampen in huis

Bent u iemand die op de hoogte is van de laatste trends of bent u gewoon even toe aan iets anders? Dan zijn de tijdloze en unieke industrie lampen een echte aanrader! De industriële lamp maakt steeds meer zijn opkomst bij de inrichting van lofts, panden en woonhuizen in het algemeen. De populariteit van de industrie lamp is mede te verklaren door het stoere en ruige uiterlijk die de lampen uitstralen. Verlichting is één van de belangrijkste aspecten bij het vormen van sfeer in huis. Industriële lampen helpen om de woning stijlvol in te richten en creëren daarnaast een aangenaam gevoel in de leefruimte. Zo is de industriële hanglamp een perfecte eyecatcher voor boven de eettafel en past bijvoorbeeld de industriële vloerlamp mooi in de woonkamer. De fabriekslampen hebben een glanzende of een matte afwerking en zijn in verschillende materialen zoals glas, hout of koper beschikbaar. Mensen kiezen steeds vaker voor een opvallende industrie lamp in huis, simpelweg omdat deze vintage hanglampen een lust voor het oog zijn!

 

Waar ergens past en hang je een industriële hanglamp?

U hoeft niet per se een ‘industriële woning’ te hebben voor de aanschaf van vintage hanglampen. Industriële lampen worden ook wel fabriekslampen genoemd, omdat ze voorheen veelal werden gebruikt in fabrieken als werklampen. Echter, industriële hanglampen passen ook heel goed in landelijke en moderne woningen. Er zijn veel verschillende soorten en maten in de hanglampen, zo zijn er grote en vullende hanglampen, maar ook kleinere hanglampen. Hierdoor kunt u voor bijna elke kamer in uw woning wel een geschikte robuuste industrie lamp vinden. Daarnaast vindt u in de collectie van dePauwWonen.nl diverse hang-, plafond-, tafel, wand- en vloerlampen om het stoere uiterlijk van uw interieur af te maken.

 

Prachtige samenstelling van interieur met industrie lampen

Industriële verlichting zijn een ware lust voor het oog: ze zijn opvallend, uniek, intrigerend en stralen creativiteit en sfeer uit. De vintage lampen komen het best tot hun recht als ze door andere stoere vintage-achtige lampen en robuuste accessoires worden aangevuld. Zorg daarom dat u voor industriële hanglampen kiest die passen bij de stijl, kleuren en materialen van de omgeving. Kies bijvoorbeeld voor het zelfde materiaal en dezelfde kleur tafellamp als bij de staanlamp of bij de gekozen lampenkappen. Vooral de koperen lamp stijgt in trend, want was er nou mooier dan een robuuste koperkleur op je stoere industriële lamp? De koperen trend begon al in 2014 en is nog steeds in populariteit aan het stijgen. Als u de industrie lamp helemaal tot zijn recht wilt laten komen, hang de lamp dan tegen een strak wit plafond of plaats verschillende industriële hanglampen van hetzelfde model door de woning. Zo krijgt u meer evenwicht in de stijlvolle inrichting en in de verlichting in huis.

 

Robuuste accessoires passend bij een industriële woonstijl

Een industriële hanglamp is ideaal te combineren met van allerlei soorten accessoires die ook uit de industrie kenbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn oude kisten en manden van draad, vintage reclameborden of accessoires uit steigerhout en houten pallets. Anno nu is het helemaal in om stoere oude metalen onderdelen van apparaten en machines als kunstwerk in een woning te zetten. In de slaapkamer kunt u voor natuurlijke stoffen kiezen zoals jute, wol en katoen. Een tip om de omgeving telkens weer vernieuwend aan te laten voelen is door het regelmatig verplaatsen van de accessoires. Laat uw creativiteit gaan, laat de inspiratie erop los gaan en u krijgt een stijlvolle woning die perfect bij u past. Alle lampen bij DePauwWonen.nl worden kant en klaar met stekker en bijbehorende elektra geleverd waardoor aansluiten heel eenvoudig en snel gaat. Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze lampencollectie, neem gerust contact met ons op!

 

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account