Het vinden van een perfect nachtkastje voor uw slaapkamer!

Het vinden van een perfect nachtkastje voor uw slaapkamer!

minuten lezen

Het vinden van een perfect nachtkastje voor uw slaapkamer!

Het vinden van een perfect nachtkastje naast uw bed is nog een hele opgave. Bent u opzoek naar een nachtkastje met extra bergruimte of bent u juist weer op zoek naar een nachtkastje die uw slaapkamer een laatste trendy boost geeft?  Zo zijn er vele reden waarom u kiest voor een bepaald soort nachtkastje. Wij leggen hieronder drie variaties van een nachtkastje uit waarbij u wellicht in de toekomst met gemak een nachtkastje kunt uitzoeken.

 

Een nachtkastje met of zonder lade?

Heeft u een klein woonoppervlak en heeft u geen idee meer waar u alle spullen moet laten? Dan kunt u het beste met elke aankoop dat u doet, functioneel en handig denken. Elke kast of bank dat u in huis haalt kan een plek zijn waarbij u uw spullen kunt opruimen, zodat uw huis netjes en overzichtelijk blijft. Uiteraard kunt u dit ook toepassen bij een nachtkastje. Wilt u de spullen gescheiden hebben van de slaapartikelen of mag het allemaal in één lade, allemaal dingen waar u over na kunt denken. Zo hebben wij van DePauwWonen meerdere opties voor u in onze collectie zitten.

Wilt u gaan voor een nachtkastje met één lade en een plank dan is Nachtkastje Naeleth een prima keuze. Naast dat het kastje een elegante en strakke uitstraling heeft past het ook nog eens in een industrieel interieur. Door de zwarte stoere frame heeft dit nachtkastje een ander look. Maak dit nachtkastje af met een tafellamp en uw slaapkamer interieur is voorzien van een stoere en industriële look. Bent u toe aan een nieuwe look in uw slaapkamer? Neem een nieuwe bedsprei en sierkussens mooie en nieuwe uitstraling van uw slaapkamer. En om je slaapkamer helemaal af te maken kun je een mooie vloerkleed voor of naast je bed leggen om zo een elegante sfeer te creëren.

 

Nachtkastje Naeleth

 

Wilt u juist alles netjes gescheiden hebben van elkaar en dat u niet hoeft te zoeken? Dan kunt u het beste gaan voor een nachtkastje met meerdere lades. Zo heeft Nachtkastje Tess wel lades en kunt u alles op een nette manier opruimen. Naast dat de lades ook nog eens een soort van eyecatcher is door de form, wordt het een speels nachtkastje extra aangevuld door de handige en verschillende handgrepen. Op deze manier onderbreekt u de strakke lijnen en kleuren in uw slaapkamer. Mocht u op den duur het kastje zat zijn naast uw bed kunt u het ook nog eens gebruiken als bijzettafeltje. Op deze manier gebruikt u het kastje dus efficiënt en functioneel.

 

Ladekast Tess

 

 

Ronde of strakke vormen in uw nachtkastje?

Zodra u de keuze heeft gemaakt of uw aan één lade voldoende heeft komt u voor een mogelijk ander dilemma. Welke vorm wilt u naast uw bed hebben staan? Als u liever gaat voor een normale doorgaans nachtkastje dan kunt u uiteraard kiezen voor een vierkant strak model. Dit is erg mooi in strakke interieurs en ook qua ruimte in uw lade beschikt deze over meer ruimte dan een ronde vorm. Wij zelf zijn helemaal weg van het nachtkastje Yuno. Ondanks dat deze recht en strak is heeft het nachtkastje net even wat anders dan een standaard nachtkastje. Door gebruik te maken van twee verschillende hoogtes wordt het kastje speels en kan net jouw slaapkamer onderbreken van alle strakke lijnen die een bed bevat.

 

Nachtkastje Yuno - in 2 uitvoeringen verkrijgbaar

 

Naast de rechte lijnen kunt u ook gaan voor een nachtkastje zonder poten. Zo hebben wij Nachtkastje Dimi Open in onze collectie zitten. Door het kleurgebruik en de afwerking van het hout, is dit kastje een tijdloos maar zeker een stijlvol ladekastje. Ook in deze kast zit een lade en een open vak waardoor u uw spullen kunt opbergen om het overzicht te bewaren. 

 

Nachtkastje Dimi open

 

Open of een dicht nachtkastje?

U bent eruit, het wordt een nachtkastje met één lade. Maar dan zitten we nog steeds met een dilemma. Er zijn namelijk open en dichte modellen wat echt de sfeer van uw slaapkamer kan bepalen. Houdt u niet van teveel rommel en wilt u gewoon dat alles netjes is opgeruimd? Dan kunt u  het beste gaan voor dicht model waarbij er geen mogelijkheid is om onder de lade een tijdschrift of andere slaapartikel(en) op neer te leggen. Bent u juist van de accessoires en het gezellig aankleden? Dan is het veel leuker om te gaan voor een model waarbij het kastje op meerdere plekken ruimte biedt om uw slaapkamer gezellig aan te kleden.

 

Zo styled u uw nachtkastje af!

Het nachtkastje is aangeschaft en u hoeft deze alleen nog maar neer te zetten, maar dit is absoluut nog lang niet alles. Een nachtkastje is namelijk een kastje die eigenlijk behoorlijk opvalt in een slaapkamer, waardoor u deze juist moet benutten om uw slaapkamer op een stijlvolle manier af te maken. Uiteraard kunt u hier gewoon al uw slaapartikel(en) neerleggen maar het is natuurlijk veel leuker om een goede sieradendoos op uw nachtkastje te zetten, bent u niet alleen af van losse oorbellen, armbanden en ringen op het nachtkastje maar ook kunt u alles gemakkelijk weer terugvinden. Naast de accessoires op een leuke wijze op te bergen is een sfeervolle maar goede (lees)lamp ook niet geheel onbelangrijk. Zorg wel dat de lamp in dezelfde sfeer past als het nachtkastje anders verdwijnt het nachtkastje door de opvallende lamp.

Wilt u graag meer advies ontvangen over het kiezen van een nachtkastje? Bekijk onze leuke collectie en heeft u vragen dan kunt u ons altijd een mail sturen op [email protected]

Delen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account