Herten gewei lampen van dePauwWonen

Herten gewei lampen van dePauwWonen

Het hebben van een fantastische eyecatcher in huis is eigenlijk onmisbaar. Vaak is er in iedere kamer wel iets te vinden wat er net meer uitspringt dat de rest. Dit komt meestal door iets aparts of juist een bepaalde grootte waarvan we niet gewend zijn het tegen te komen in huis of in een bepaalde kamer. Zo heeft dePauwwonen ook diverse eyecatchers in de collectie zitten, waar wij helemaal fan van zijn. Uiteraard delen wij deze producten graag met u! Deze keer nemen we de hertengeweien lampencollectie. Deze zijn zo stoer, landelijk en een fantastische eyecatcher in ieder huis, dat we deze graag toelichten.

Geweien lampen

Waarvan is onze hertengewei lampencollectie gemaakt?

Uiteraard gebruiken wij in onze collecties geen echte hertengeweien. Wij vinden het belangrijk dat er geen dieren geslacht moeten worden voor onze producten. Daarom maken wij alles zo goed mogelijk na. De geweien die u terugvindt zijn een exacte kopie van een echt hertengewei. Hiervoor gebruiken wij een mal waarin wij polyresin in kunnen gieten. Deze mal zorgt ervoor dat het polyresin oftewel kunsthars, opdroogt tot een mooie kopie hertengewei. Vervolgens spuiten wij de geweien in de gewenste kleur en de lamp is geboren.

 

Kroonluchter hertengewei

De kroonluchter vinden wij van dePauwwonen wel de echte eyecatcher van de hele familie hertengeweien. Deze valt namelijk door de grootte behoorlijk op en komt ook echt op uw af vanaf het plafond. Omdat dit een behoorlijke zware lamp is, zo begint de smalle variant bij 7 kg en de grootste kroonluchter weegt maar liefst 14 kg, is het wel belangrijk dat deze kroonluchter op een veilige manier opgehangen kan worden. Hiervoor wordt een plafondplaat en keilbouten met de lamp meegeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de lamp naar beneden valt. Naast de traditionele uitvoering van deze hertengewei kroonluchter, kunt u ook voor een witte variant gaan. Deze zal iets meer passen in de wat moderne interieurstijlen.

 

Wandlamp hertengewei

Naast een prachtige kroonluchter kunt u ook voor een iets kleinere eyecatcher gaan. Ondanks dat deze lamp niet in het midden van een kamer kan hangen valt deze wandlamp hertengewei zeker op. Wel is deze wandlamp enkel te verkrijgen in de traditionele kleuren waardoor het een zeer warme uitstraling krijgt uit op uw wand. Ook is de bevestiging van deze wandlamp een stuk eenvoudiger dan de grote kroonluchter. Zo kunt u deze hertengewei wandlamp doormiddel van een beugel bevestigen aan uw muur.

 

Hanglamp hertengewei

Als u de complete collectie hertengewei wilt toepassen in uw huis kunt u naast een enorme kroonluchter ook gebruik maken van een wat subtielere hanglamp. Deze hanglamp hertengewei is bijvoorbeeld erg leuk als u de lamp kunt hangen boven uw eettafel. Daarnaast is er voor vele het voordeel dat u niet in de lamp kijkt. Dit maakt de lamp dan ook gelijk weer anders binnen deze hertengewei collectie. Maar door de kenmerkende traditionele geweien past deze lamp perfect met de wandlamp en de kroonluchter.

 

Plafondlamp vijf gewei

Vindt u het glas gedeelte van de hanglamp hertengewei toch niet helemaal uw ding? Dan kunt u kiezen voor de plafondlamp vijf gewei. Deze lamp is net zoals de kroonluchter en de wandlamp niet afgeschermd met glas, waardoor het voor uw gevoel hoogstwaarschijnlijk meer een geheel is binnen de collectie. Daarnaast zal deze plafondlamp meer licht creëren dan de hanglamp. Dit alles heeft te maken met het feit dat er in deze plafondlamp maar liefst vijf lampen ingedraaid kunnen worden. Door het vele licht ontstaat er tijdens de avonduren een prachtige schaduw op uw plafond, wat enorm veel warmte uitstraalt.

 

Bent u er al uit voor welke hertengewei lamp u gaat? Of neemt u de complete serie? Kom dan langs in onze showroom in Amstelveen. Neem wel eerst vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat de complete serie voor u klaar staat!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »