Bartafels voor een praktische ruimtebesparing.

Bartafels voor een praktische ruimtebesparing.

minuten lezen

Bartafels

Een combinatie van praktische ruimtebesparing en sfeervolle uitbreiding van je leefomgeving.

 

Een bartafel is de perfecte toevoeging voor je interieur! Bijzonder geschikt voor de keuken, maar zeker ook een fijne extra in de woonkamer. Bartafels zijn hogere tafels met een hoogte van rond de 100 tot 115 centimeter. Een bartafel is veelzijdig en kan gebruikt worden als eettafel, als werkplek of als gezellige plek om hapjes te presenteren of een drankje te doen met vrienden voorafgaand aan een diner. Bij dePauwWonen hebben we een mooie selectie van verschillende bartafels met barkrukken en stoelen in een scala aan kleuren, afwerkingen en stijlen.

Bartafel Ewan

 

Kies de stijl die bij je past.

Of je nou een modern, een eclectisch of een industrieel interieur hebt, bij dePauwWonen hebben we altijd een bartafel die helemaal bij jouw stijl past. Met een bartafel en mooie bijpassende barstoelen maak je een gezellige sfeer van samen zijn en informeel borrelen, werken en tafelen. Kies je voor een praktische, eenvoudig en snel schoon te maken bartafel? Ga dan voor een strak blad wat glanzend is gelakt of met een 3D folie is afgewerkt. Heb je liever natuurlijke materialen in je huis? Kies dan een van onze mooie houten tafelbladen, van massief acacia of mangohout met een blanke lak of trendy wash.

Bartafel Taio 125cm

Barstoelen

Van belang bij het kiezen van een bartafel is natuurlijk ook het vinden van de juiste barstoelen en krukken. Gelukkig hebben we hier ook een ruim assortiment van. De verschillende stijlen bartafels worden gecomplimenteerd door de afwerkingen van de stoelen. Wil je een mooie houten kuip of juist een zachtere stoffering met een leuning voor extra comfort? Het is een feest de verschillende krukken te combineren met alle bartafels die we hebben geselecteerd.

Bartafel Taio 147cm

Verlichting van de bartafel.

Houd er rekening mee dat de verlichting boven de bartafel hoger moet hangen dan boven een normale eettafel. Dit omdat je aan een bartafel niet alleen hoger zit, maar omdat het ook leuk is om staand aan een bartafel te borrelen. De lampen mogen natuurlijk niet voor je gezicht hangen! Daarom adviseren wij om de lampen bij een bartafel minimaal 100 centimeter boven het tafelblad te hangen. Vind hier onze selectie hanglampen of plafondlampen.

Bartafel Torrance in 2 kleuren

Nieuwe trend

Al met al zien we dat bartafels in opkomst zijn in Nederland en België. Door de winnende combinatie tussen ruimtebesparing en gezelligheid winnen ze steeds meer aan terrein. Bij dePauwWonen helpen wij graag met het geven van passend advies, het beantwoorden van vragen en het geven van tips omtrent de keuze van meubels en verlichting. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren!

Team dePauwWonen

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account