Energie van de 7 Chakra's Armbanden

€115,95
Gratis verzending

Choose from:

Op voorraad
Verplichte velden:
  2x StijlPunten in mei: bv. €500 is 1000 SP = €50 cadeaubon
  Betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
  Gratis bezorging NL/BE vanaf €75,-
  14 dagen bedenktermijn
  Cadeaubonnen met de PauwStijl Club
  Klanten waarderen ons met een 9,1
  Do you have a question about this product?

  Do you have a question about this product?

  Our employee is happy to help you find the right product

  BeschrijvingEnergie van de 7 Chakra's Armbanden

  Zuiver en harmoniseer je energiecentra met deze set van 7 "Energy of the 7 Chakras" armbanden. Origineel en elegant, deze combinatie van 7 armbanden die overeenkomen met de stenen van de 7 chakra's zal je look verfraaien met zijn heilzame kleuren. Het is samengesteld uit armbanden van natuurstenen die zijn geselecteerd vanwege hun optimale effect op de chakra's van het lichaam. Zo werd elke steen gekozen vanwege zijn krachtige werking op elk chakra, van beneden naar boven: rode jaspis, carneool, tijgeroog, groene aventurijn, amazoniet, lapis lazuli, amethist. Elke steen resoneert op een bepaalde frequentie en brengt de chakra waarmee hij correspondeert weer in evenwicht.

  Rode jaspis zuivert het wortelchakra, het centrum van verankering. Carneool komt overeen met de sacrale chakra, het centrum van creativiteit en seksuele energie. Tijgeroog revitaliseert de zonnevlechtchakra, de ruimte van persoonlijke kracht. Aventurijn opent het hartchakra, het centrum van mededogen. Amazoniet harmoniseert het keelchakra, het centrum van zelfexpressie. Lapis lazuli stimuleert het derde oogchakra, het centrum van juiste waarneming en paranormale vermogens.

  Ten slotte wekt amethist het kruinchakra op, het centrum van verbinding met het goddelijke. Dankzij het fenomeen van resonantie tussen steen en chakra hoef je deze prachtige set sieraden alleen maar te dragen om een ​​betere emotionele, fysieke en energetische balans te vinden.

  Jouw KYS armband is een eigentijds sierraad, duurzaam en goed voor je gezondheid. De kralen zijn gemaakt van ruwe stenen, waarvan de authenticiteit en kwaliteit minutieus zijn gecontroleerd door edelsteen deskundige. Elk ontwerp is uniek en hebben hun eigen energie en identiteit! Elk juweel wordt met de hand gemaakt, en altijd met respect voor de arbeiders, die profiteren van eerlijke arbeidsomstandigheden en lonen.

  Specificaties:

  Stenen: Rode Jaspis, Carneool, Tijgeroog, Groene Aventurijn, Amazoniet, Lapis Lazuli, Amethist

  Materiaal: Elastiek, Roestvrij Staal

  Gewicht: 20 gr (per armband)

  Afmetingen: 19 cm (armband), 8 mm (kralen)

  Hulp nodig?Klantenservice:
  Chat met onsConnecting
  Stuur een email[email protected]
  1712 klanten waarderen ons met een 9.1 bij Webwinkel-keurmerk
  Categorieën
  LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account