Leuke blog over uw huis inrichting zo efficient mogelijk gedaan.

Leuke blog over uw huis inrichting zo efficient mogelijk gedaan.

minuten lezen

Uw huis efficiënt inrichten?


Heeft u weinig opbergruimte in huis? Of is er gewoon simpelweg weinig ruimte in huis om grote kasten of dressoirs te plaatsen? Dan is het efficiënt inrichten van de woning wel een vereiste. Maar hoe pakt u zoiets handig aan? En hoe kunt u zoveel mogelijk opbergruimte creëren zonder dat uw kamer helemaal vol komt te staan met een te grote kast? Wij van dePauwWonen geven u graag wat tips mee waardoor u toch al uw spullen kunt opbergen zonder dat de woning te vol oogt.

 


Bespaar ruimte in uw hal


Zodra u de woning instapt zal de eerste ruimte die u betreedt de hal zijn. Zelfs ook al kunt u zich nauwelijks bewegen, ook hier valt extra bergruimte te creëren. Vaak bestaat een hal uit meerdere stukken muur waar u een stoere of juist moderne kapstok op kunt bevestigen. Maar naast het plaatsen van kapstokhaakjes kunt u ook kiezen voor een combinatie waarbij er ook een legplank bij zit inbegrepen. De kapstok Darlene is dan een goede optie om meer opbergruimte te creëren. Op deze legplank kunt u bijvoorbeeld uw muts, shawl of handschoenen opbergen. Vindt u dit snel al rommelig overkomen? Plaats de kapstok dan iets hoger zodat u niet op de legplank kijkt. Of bestel leuke opbergboxen die op de plank past en vul deze vervolgens met uw muts, shawl of handschoenen.

 

Kapstok Darlene hoog 12 haken

 

Bewaar de rust in uw woonkamer


 

Eén van de wat makkelijkere ruimtes om ruimte te besparen is de woonkamer. Eigenlijk bij iedere meubel die u hiervoor aanschaft kunt u kiezen voor een lade of een plank achter een kastdeurtje. Kijk bijvoorbeeld naar een televisiemeubel, die u hoogstwaarschijnlijk toch wilt aanschaffen om de dvd-speler of PlayStation te kunnen koppelen met uw televisie. Uiteraard kunt u kiezen voor een open televisiemeubel maar om gelijk de ruimte goed te besteden raden wij het aan om een combinatie met open en dicht te nemen. Naast het televisiemeubel is ook een salontafel hier een goed voorbeeld van.
Naast de standaard meubels kunt u ook kiezen voor een stijlvolle wandplank. Bent u bijvoorbeeld een echte boekenwurm en is een boekenkast net even te groot? Combineer dan diverse wandplanken met elkaar en vul deze op met de mooiste boeken uit uw collectie.

 

 

Houdt het rustig en clean in de slaapkamer


 

In uw slaapkamer is rust en overzicht zeer bevorderlijk voor een goede nachtrust. Maar hoe creëert u dit met de gedachte dat er zo weinig ruimte in beslag genomen wordt? Natuurlijk hebben we ook voor deze ruimte een perfecte oplossing. Wat dacht u van een nachtkastje waarbij een lade of een legplank(en) achter het deurtje is verstopt? Natuurlijk kunt u ook voor een open model gaan maar dit maakt het juist wat onrustig als u ook echt daadwerkelijk spullen wilt opbergen. Naast de nachtkastjes bestaan er ook bedden waar onder het bed een lade bevestigd is. Dit is bijvoorbeeld een perfecte plek om seizoen kleding in op te bergen of schoon beddengoed.
Kortom, door goed van tevoren te bedenken wat u allemaal wilt opbergen en of u hiervoor voldoende ruimte heeft kunt u eigenlijk door hele simpele aankopen al een hoop ruimte besparen en creëren. Vooral bij kleine woningen is alle opbergruimte welkom en ook al vult u de kasten of planken op dit moment niet, wellicht in de toekomst wel!

 

Nachtkastje Naeleth

 

Mocht u vragen hebben over één of meerdere genoemde producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected]

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account