Kasten heeft u nooit genoeg!

Kasten heeft u nooit genoeg!

minuten lezen

Kasten heeft u nooit genoeg!

Kasten zijn ideaal voor het opbergen van spullen. Naast het opbergen van spullen die u liever niet in het zicht neer wilt leggen, kunt u ook juist kiezen voor een open kast waarbij u uw woondecoratie tentoonstelt. Een kast heeft dus meerdere functies en bij het uitzoeken van een nieuwe kast is het dus belangrijk om te weten waar u de kast voor wilt gaan gebruiken. Daarnaast is het niet geheel onbelangrijk hoe groot, welke woonstijl en welke kleur u de kast voor ogen heeft. Voor het kiezen van de juiste kast, bent u bij dePauwWonen aan het juiste adres!

 

Wijnkast Sherry

 

Tijd voor een nieuwe vitrinekast?


Bent u toe aan een nieuwe vitrinekast omdat de oude toe is aan een vervanger, of omdat de vitrinekast niet meer van deze tijd is? Wij van dePauwWonen hebben vitrinekasten en wandrekken in het assortiment zitten. Deze kasten zijn gemaakt van metaal en glas wat met de hand is gemaakt in India. De vitrinekast Colt metaal is een vitrinekast die gemaakt is van metaal en is voorzien van 2 deuren en 3 schappen. Deze industriële kast is bedoeld om uw mooie accessoires of glaswerk in op te bergen. Deze vitrinekast is een deel van de Colt serie en is ook verkrijgbaar als dressoir. 

 

Vitrinekast Colt metaal

 

Een kast met de combinatie opruimen en woondecoratie?


Dressoir zijn kasten waarbij u de mogelijkheid heeft om spullen in op te bergen, maar ook om uw woondecoratie uit te stallen. Dit heeft te maken met het feit dat dressoir altijd een wat lagere kast is waar u op kunt kijken. Het toepassen van een dressoir is veelal in een woonkamer of slaapkamer. Het enige grote verschil zit vaak in de manier waarop de kast open kan. Een dressoir die voornamelijk wordt geplaatst in een slaapkamer is meestal in het bezit van een lade. In de woonkamer kunt u een dressoir bijna altijd openen doormiddel van deurtjes. Mocht u voornamelijk van een Industriële of een landelijke woonstijl houden, dan hebben wij van dePauwWonen de dressoir Howard deze kast is uitgevoerd in acaciahout dat gezandstraald is en gelegd in horizontale stroken.

 

Dressoir Howard

 

Televisiemeubel handig voor uw woonkamer?


Heeft u een niet al te groot woonoppervlakte? Dan heeft u ook vaak te maken met te weinig opbergruimte. Om alle ruimtes goed te benutten, doet u er verstandig aan om het gebruik van klein meubelen ook zeer nuttig toe te passen. Een televisiemeubel is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. In de wat grotere woonkamers zien we steeds minder televisiemeubels waarop de televisie neergezet wordt. Hierbij hangt de televisie aan de muur en wordt het meubel ook tot het minimum beperkt. In de wat kleinere woonkamers is dit juist een handig opbergmeubel die uw huis weer voorziet van wat extra opbergruimte. Vaak zijn televisiemeubels een gesloten kast met in het midden een open kast. Daardoor kunt u in de open kast maar ook naast de televisie wat leuke fotolijstjes of kaarsen neerzetten, wat meteen ook weer meer sfeer biedt in uw woonkamer. Een goede voorbeeld hiervan is de TV-Kast Dale, deze kast heeft 2 lades en een open vak in het midden. 

 

TV-Kast Dale

 

We hebben nu drie verschillende kasten voor u op een rijtje gezet maar uiteraard zijn er nog veel meer. Denk hierbij aan buffetkasten, kabinet kasten, nachtkastjes, vitrine kasten, open kasten, wijnkasten of ladekasten. Door het ruime aanbod van kasten is het maken van een juiste beslissing erg lastig. 

Bekijk onze leuke collectie op onze website www.dePauwWonen.nl en heeft u vragen dan kunt u ons altijd een mail sturen op [email protected]

Delen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account