Oosterse mozaïek lampen

Oosterse mozaïek lampen

Oosterse mozaïek lampen bestaan in vele uitvoeringen en zijn kleine kunstwerkjes die Uw huis nog meer sfeer en gezelligheid geven . Puur, eerlijk en duurzaam handwerk uit alle hoeken van de wereld.

Meer sfeer in huis met Oosterse mozaïek lampen

 

Tegenwoordig is het hebben van mooie verlichting in huis een must-have. Dit geldt niet alleen voor de strakke en technische designs die je in elektronica winkels tegenkomt. Juist de tijdloze Oosterse lampen nemen toe in populariteit. Deze Oosterse lampen met mozaïek versierd zijn beschikbaar in veel verschillende maten, modellen en kleuren. Denk hierbij aan Marokkaanse, Turkse en Arabische designs die voor een gezellige Oosterse sfeer zorgen. De mozaïek lampen zijn door de rijkheid aan kleuren zeer stijlvol en geven een warme sfeer in huis. Het bijzondere aan Oosterse mozaïeklampen is dat ze overdag een totaal ander gezicht hebben dan in de avond wanneer ze aanstaan. In het daglicht wordt het prachtige stukje handwerk maar al te goed zichtbaar, doordat U in het witte voegsel kunt zien waar alle glasmozaïek stukjes zijn gelegd. Natuurlijk blijft het prachtig als de Oosterse lamp in de avond aangaat, want dan schijnen alleen de mozaïek stukjes waardoor er een magische duizend-en-een nacht sfeer in de ruimte zal komen. Vul die saaie muur of het kale plafond op met onze prachtige Marokkaanse lampen voor de mooiste lichteffecten.

 

Onze lampenwinkel collectie

 

Oosterse lampen zijn in veel verschillende kleuren, vormen, hangend of staand, in losse delen of als één groter geheel te verkrijgen. Omdat elke Oosterse lamp traditioneel met de hand is vervaardigd, is iedere lamp uniek in zijn soort. Bij dePauwWonen is men inmiddels gespecialiseerd in ieder soort Oosterse lamp dat er is. Zo is een Arabische lamp de juiste keuze wanneer u een strakke stijl in huis heeft maar toch een grote blikvanger als woonkamer lamp wilt hebben voor een sprookjesachtige sfeer. Daarbij denken veel mensen dat mozaïek lampen gepaard gaat met drukke kleurtjes en donker metaal met grove kettingen, terwijl dit niet altijd het geval is. Er zijn ook rustige mozaïek lampen in het wit met kalme patronen die overdag heel neutraal kunnen zijn en in de avond toch voor een gezellige ambiance zorgen. Mozaïek lampen zijn ook geschikt voor kleinere sfeervolle hoekjes voor wanneer u niet zo groot woont. In ons grote assortiment mozaïek lampen kunt u hanglampen, plafondlampen, plafonnières, turkse lampen, arabische lampen en overige sfeerverlichting terug vinden.

 

1001-nacht verlichting met Marokkaanse lampen

 

Inmiddels hebben vele hotels en restaurants de magische Marokkaanse sfeerverlichting al ontdekt. Marokkaanse lampen geven de ruimte een mysterieuze sfeer, alsof u ergens op reis bent. Het handige aan deze verlichting is dat de lantaarns zowel geschikt zijn voor grotere oppervlakten, maar ook juist voor de wat kleinere ruimtes. Dit komt omdat de Marokkaanse lampen in vele maten beschikbaar zijn, waardoor deze handig op of naast elkaar kunnen worden gezet voor een dynamisch, sprookjesachtig effect. De plafondlampen zijn ideaal wanneer u het lege plafond wilt opvrolijken met mooie lichteffecten.

 

Sfeerverlichting op het kantoor

 

In de slaapkamer zorgt een arabische lamp voor een sfeervolle en alsmede een romantische verlichting. Mozaïek lampen worden niet alleen in huiselijke sferen gebruikt, maar ook in bijvoorbeeld sauna’s of horecaondernemingen. Er zijn dan ook steeds meer kantoren die gebruikmaken van de met sprankelend mozaïek versierde Oosterse lampen. De lampen zorgen voor een rustgevende buitenlandse sfeer waardoor het werken aangenamer zal zijn. Wellicht voelt het niet eens aan alsof u op het kantoor in Nederland zit! Tot slot zijn alle lampen kant en klaar met stekker en bijbehorende elektra geleverd waardoor aansluiten heel eenvoudig en snel gaat. Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze lampencollectie, neem gerust contact met ons op!!!

 

dePauwWonen brengt U in Oosterse sferen!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »