Blog "dePauwWonen" | Online woonwinkel in lampen, meubels en woon accessoires.

Herten gewei lampen van dePauwWonen

Herten gewei lampen van dePauwWonen

Het hebben van een fantastische eyecatcher in huis is eigenlijk onmisbaar. Vaak is er in iedere kamer wel iets te vinden wat er net meer uitspringt dat de rest. Dit komt meestal door iets aparts of juist een bepaalde grootte waarvan we niet gewend zijn het tegen te komen in huis of in een bepaalde kamer. Zo heeft dePauwwonen ook diverse eyecatchers in de collectie zitten, waar wij helemaal fan van zijn. Uiteraard delen wij deze producten graag met u! Deze keer nemen we de hertengeweien lampencollectie. Deze zijn zo stoer, landelijk en een fantastische eyecatcher in ieder huis, dat we deze graag toelichten.

Industriële lampen

Industriële lampen

De afgelopen 10 jaar heeft de industriële woonstijl een opmars gemaakt en deze kenmerkt zich vaak door een interieur met nieuwe en oude gerecyclede spullen en lampen die zo van een fabrieksvloer af lijken te komen.

De leukste kerstcadeautjes voor interieurliefhebbers

  • Geplaatst op
  • Door dePauwWonen by Jennifer
  • Geplaatst in kerst
De leukste kerstcadeautjes voor interieurliefhebbers

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan en dus tijd om uw huis weer helemaal in het nieuw te steken. Maar wat is nu leuker om stijlvolle interieur cadeautjes te geven of te krijgen voor onder de boom? Wij van dePauwWonen zetten de leukste, stijlvolste en betaalbaarste kerstcadeautjes voor u op een rijtje!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »