Kralengordijnen

Kralengordijnen

Kralengordijn

Overweegt u om voor de zomer een vliegengordijn aan te schaffen, maar weet u nog niet wat voor soort vliegengordijn u wilt? Misschien is een kralengordijn een mooi alternatief? Kralengordijnen hebben een dubbele functie, ze zijn mooi en decoratief te gebruiken en anderzijds hebben ze een praktisch functie om de vliegen buiten te houden. Zeer handig dus om in de warmere maanden wanneer de insecten weer tevoorschijn komen, of als u gewoonweg gezellig buiten in de tuin wilt zitten. Na de zomermaanden kunt u het kralengordijn ook gebruiken als raamdecoratie of in de deuropening hangen voor een sfeervolle entree. Zo kunnen de gordijnen van kralen uw interieur op verschillende manieren opvrolijken. Zodra het zonlicht op de glaskralen valt komen de mooiste kleuren u tegemoet.

Voordelen van een kralengordijn

Een kralengordijn heeft verschillende voordelen ten opzichte van de vliegengordijn uit een tuincentra of een stadswinkel. Een fleurige kraal oogt een stuk mooier en zorgt voor een echte verrijking in uw huis of tuin, een echte eyecatcher dus! Een gewoon vliegengordijn uit een winkel is vaak saai van kleur en van de goedkoopste materialen gemaakt waardoor deze niet lang meegaan. Nog een voordeel van een kralengordijn is dat de kralen een stukje zwaarder zijn dan de 'normale' stoffen vliegengordijnen. Hierdoor zal het gordijn snel en goed sluiten als u door het gordijn naar uw tuin of balkon of een ander woonruimte loopt. Op deze manier zullen er geen vliegen of andere insecten naar binnen komen.

Het kiezen van een geschikte kralengordijn

Vele kleuren kralengordijnen zijn beschikbaar die allemaal weer in een andere opzicht uniek is. Zo heeft elk gordijn zijn eigen unieke kleur kralen en bestaan er gordijnen met diverse kleurencombinaties of juist gordijnen met dezelfde tinten kralen. Bij dePauwWonen.nl vindt u een brede collectie aan kralengordijnen met verschillende soorten en kleuren kralen. Zo zijn er leuke felle kleuren of juist rustige kleuren te verkrijgen om uw huis op te laten vallen of juist een wat harmonisch uitstraling. Bij alle kralengordijnen zijn de strengen met kralen afgewerkt met een leuk goud belletje aan het eind. Maak je gordijn ook helemaal compleet met een bijpassend embrasse, zo heeft u niet telkens het gordijn aan te raken om erdoorheen te lopen.

Gemakkelijk een kralengordijn bevestigen

Is het veel moeite of neemt het veel tijd in beslag om een kralengordijn op te hangen? Totaal niet! Het kralengordijn is zeer eenvoudig om te monteren. Als eerst dient u de beugel waar de kralen aan komen te hangen te bevestigen aan de twee openingen, ieder aan een uiteinde. Door deze openingen kunt u schroeven draaien om de beugel te bevestigen aan de wand. Dit is alles wat u hoeft te doen om de beugel vast te hangen en kost u maar een paar minuten de tijd! De glaskralen strengen zijn kant en klaar, deze hoeft u alleen nog maar op te hangen aan de haken die bevestigd zijn op de beugel. 

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze collectie van kralengordijnen of wilt U een speciale maat, neem gerust contact met ons op via [email protected]

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »