Beelden

Beelden

Tuinbeelden

Heeft u de tuin ingericht voor de aankomende zomermaanden, maar mist u toch nog iets in uw tuin? Dan kan een tuinbeeld goed van pas komen. Deze leuke beelden kunnen uw tuin opvrolijken en meer kleur en sfeer brengen. De tuinkabouters zijn er in verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen. Wenst u toch geen tuinkabouter in uw tuin, wij hebben verschillende andere beelden in onze collectie. 

Tuinkabouter

De eerste tuinkabouter werd begin 19e eeuw geboren in Oostenrijk. Vrouwen van adel fleurden hun baroktuinen op met deze vrolijke mannetjes met een puntmuts. De tuinkabouter werd een echte hype nadat de Duitse toeristen deze beeldjes ontdekte in de kaboutertuin Zwergerlgarten in Oostenrijk. Deze beeldjes waren zo geliefd dat zelfs verschillende Europese bedrijven de beelden gingen produceren voor de Europese markt. 

Vandaag de dag is de tuinkabouter niet meer zo populair als toen. Toch blijft de kabouter onder een bepaalde doelgroep zeer populair en worden deze altijd ter decoratie in tuin, op balkon en in huis gezet. Onze collectie beelden is voorzien van een vrolijke tuinkabouter die zijn middelvingertje op steekt. Deze tuinkabouter is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een echte eyecatcher voor in uw tuin, op uw balkon of leuk om op uw padje neer te zetten.

Heeft u een vraag over een van onze Tuinbeelden? neem dan contact met ons op via [email protected]

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »