Kaptafel & Sidetables

Kaptafel & Sidetables

Kaptafels & Sidetables

Kaptafels, sidetables, haltafels en dressoirs zijn lage meubels die u tegen een wand plaatst en absoluut onmisbaar als u, uw huis wilt optimaliseren op een comfortabele en stijlvolle manier. Een side table gebruikt u vaak in de hal of entree van uw huis. Naast een mooie kapstok zijn deze tafels super handig om uw accessoires, zoals je handschoenen, sleutels en sjaals in op te bergen. Ook is het leuk om een sidetable te combineren met een leuke spiegel, zodat u nog even snel kan checken of u er goed uitziet bij het verlaten van uw huis. De entree van uw huis geeft u gasten bovendien meteen een opgeruimde en smaakvolle indruk. Natuurlijk kunt u een sidetable ook goed gebruiken in  kamer als make-up tafel of keuken, waar deze tafels zeer geschikt zijn om kaarsen, vazen, planten en andere mooie dingen op uit te stallen uw

Dressoirs

Een dressoir is eerder een kast dan een tafel, of zit tussen een kast en een tafel in. Deze leuke meubels zijn gemaakt om meer spullen in op te kunnen bergen. U kunt ze gebruiken voor het servies en linnengoed voor de eetkamertafel, maar u kunt er natuurlijk net zo goed andere spullen in bewaren zoals uw telefoonopladers, laptop of administratie. Een mooi dressoir fleurt uw huis ontzettend op en is een perfecte methode om een lege wand mee te vullen en uw kamer meer leven in te blazen.

De kaptafel is een meubelstuk dat onontbeerlijk is voor veel vrouwen. In combinatie met een spiegel kan je hier al je make up, borstels, en andere wellness producten bewaren. Zet er een leuke bijpassende stoel voor en u heeft een prachtige setting gecreëerd om op een stijlvolle manier uw toilet te maken.

Waar je op moet letten

Het leuke aan al deze verschillende tafels, is dat ze inwisselbaar zijn; u kunt een dressoir prima als sidetable gebruiken en vice versa. Let bij de aanschaf dan ook op de hoeveelheid opbergruimte u nodig denkt te hebben en de maat van de tafel die u zou willen hebben. Past er een leuke spiegel boven, of heeft u liever een andere wanddecoratie? Kijk ook eens naar de mooie accessoires op onze website, zoals kaarsenhouders, vazen en trays, die prachtig te combineren zijn met de verschillende sidetables en kaptafels op de site. De verschillende stijlen en groottes van de tafels en dressoirs die we bij dePauwWonen aanbieden geven je een ruime keuze en er is voor elke inrichting wel een perfecte sidetable te vinden!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »