Dressoirs

Dressoirs

Dressoir

Een dressoir is de item die niet kan ontbreken in een woonkamer. Het kan handig zijn om de rond slingerende spullen op te bergen maar het is ook zeker een leuke meubelstuk om in huis te hebben. Deze veelzijdige blikvanger is in vele stijlen en maten te verkrijgen bij dePauwWonen voor in uw interieur. Het meubel dient niet alleen als tv meubel, maar kan ook in uw zithoek of als ruimteverdeler gebruikt worden. Met een dressoir houdt u, uw huis en interieur op een stijlvolle manier netjes en opgeruimd.

Maak uw dressoir compleet met verschillende accessoires, waxinelichthouder, vazen of tafellamp erop te zetten. Wilt u ook nog diepte geven aan uw dressoir? hang dan een spiegel aan de wand boven de dressoir. Op deze manier wordt uw dressoir een echte eyecatcher in uw interieur!

Waar kun je een dressoir neerzetten?

Een dressoir is zo veelzijdig dat het bijna in iedere kamer een nuttige toevoeging is. Meestal wordt een dressoir in de woonkamer, maar onderschat het niet! Afhankelijk van de woonruimte die u hebt, kan zo'n veelzijdige kast die rondslingerende spulletjes eens goed op bergen.

Waarvoor dient een dressoir?

Dressoirs zijn in verschillende kleuren en ontwerpen te krijgen, hierdoor komt hij op veel plekken in uw huis tot zijn recht. Een dressoir is ideaal wegens de opbergruimte die hij biedt. In de woonkamer bergt u er spullen in op, in de slaapkamer uw beddengoed of kleding en op kantoor kunt u mappen en papieren in opbergen. Heeft u een kleine woonkamer dan kunt u een dressoir ook gebruiken als tv-kast. Wat wij ook in veel woningen zien is dat een dressoir ook als ruimteverdeler wordt gebruikt. Zet een dressoir voor uw bed en u heeft uw slaapruimte gescheiden van de rest van uw woning.

Let op de volgende punten bij het kiezen van een dressoir

Sommige tips heeft u hierboven kunnen lezen, maar wij geven u er nog een paar mee om de juiste dressoir te kiezen.

 - Welke meubels wilt of heeft u al in huis en welke stijl past hierbij.

 - Noteer de afmetingen van de beschikbare ruimte voor het dressoir. Denk hierbij aan de loopruimte en andere meubels die u nog wilt aanschaffen.

 - Wilt u het dressoir vaker verplaatsen? neem dan een dressoir die makkelijk te verplaatsen is en ligt van gewicht.

- Let op het materiaal. Is het een dressoir gemaakt van een soort materiaal die veel onderhoudt vraagt en heeft u hier geen tijd voor? dan kunt u het beste een dressoir kiezen die weinig onderhoud nodig heeft.

Heeft u een vraag over een dressoir? neem dan contact met ons op via [email protected]!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »