Ledlampen / Dimmers / Bekabeling

Ledlampen / Dimmers / Bekabeling

Lichtbronnen, dimmers en bekabeling.

U verlichting bestaat natuurlijk niet alleen uit een armatuur. Een belangrijk onderdeel van uw verlichting is de lichtbron wat kan bestaan uit een led lampje. Bij dePauwWonen hebben we een selectie led lampen die essentieel zijn voor een goede verlichting. Bij het kopen van een nieuwe lamp bent u natuurlijk voornamelijk bezig met een mooi design, kleurstellingen die wel of niet terugkomen in de ruimte waarbinnen u de verlichting wil toepassen en of de verlichting binnen uw interieur stijl past en wat uw persoonlijke stijl is. Maar wat vaak wordt vergeten is dat een succesvolle verlichting valt of staat met het kopen van de juiste led lamp en dimmer.

Led lampen

LED is een afkorting voor Light Emitting Diodes, ook wel halfgeleider genoemd, maar deze term is nu zo ingeburgerd dat iedereen gewoon LED zegt. LED is zeer energiezuinig, wordt veel minder warm dan een halogeen of ouderwetse gloeilamp en gaat lang mee. Ze geven een mooi en natuurlijk licht en hebben geen opwarmtijd nodig, waardoor ze meteen op volledige kracht branden. De LED lamp is in alle opzichten superieur aan alle voorgaande verlichtingstechnieken. Daarom bestaat onze selectie lichtbronnen volledig uit LEDs. Dus bent u opzoek naar een led lamp dimbaar dan bent u bij ons op het goede adres.

Sfeerlicht of helderheid.

Waar u absoluut rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een LED lamp is of u gaat voor een warme sfeerverlichting of een meer praktische heldere verlichting. De kleur van de lampen wordt ten eerst bepaald door de lichtkleur, die wordt uitgedrukt in Kelvin. Hoe lager de Kelvin waarde is, hoe warmer het lamplicht. Een LED lamp van tussen de 2000 en 3000 Kelvin verspreidt een mooi warm licht, terwijl een lichtbron met hogere Kelvin juist koeler van kleur wordt. Daarnaast wordt de warmte ook bepaald door de kleur van het glas van de lichtbron. Zo zal een Led lamp met een amberkleurig glas warmer licht verspreiden dan een die is uitgevoerd in Smoke Grey.

De juiste combinatie van doeltreffendheid en design

LED lampen zien er soms uit als een gewoon peertje, maar een mooie designlamp verdient natuurlijk ook een mooie designlichtbron! Kijk goed naar de vorm van de lamp om te zien wat voor  lichtbron het beste past. Ook in de beschrijvingen is vaak al aangegeven welke lichtbron het beste samengaat met de lamp van uw keuze. Of het nou gaat om een ronde, druppelvormige of buisvormige LED, bij dePauwWonen vindt u er sowieso eentje die perfect is voor uw lamp.

Dimmers

Wilt u een lamp die af en toe vol moet branden, maar soms ook een zachter sfeerlicht moet verspreiden? Maak dan gebruik van een van onze hoge kwaliteit dimmers. Hiermee maakt u, uw verlichting in een klap multifunctioneel. Let er wel op of de gebruikte LED lamp geschikt is voor het gebruik van een dimmer. Bij DePauwWonen helpen wij u graag met het geven van passend advies, het beantwoorden van vragen over het gebruik van de juiste LED lichtbron en het geven van tips als het gaat om welke LED lamp het beste te gebruiken is binnen de ruimte waarin u de verlichting nodig hebt. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat uw inspireren!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »