Industrial/Vintage eettafellamp

Onder het kopje: "You hate it or you love it" presenteert "de Pauw wonen" deze robuuste eettafellamp in de categorie Industrial/Vintage lampen.
 
Dit moet wel de "Terminator" onder de lampen zijn met al zijn metaal, zijn dikke waterleiding buizen frame en zware kappen en traliewerk om de kooldraad gloeilampen te beschermen.
 
Afmeting is als volgt:
  • Lengte 120cm
  • Hoogte 95cm (vaste lengte is dus niet verstelbaar)
  • 7x E27 kooldraad gloeilampen van 40Watt p/s (zijn deze maand in de prijs inbegrepen)
  • Deze kooldraad gloeilampen zijn gewoon dimbaar met een gloeilamp dimmer
  • U kunt ook een normaal gloeilamp gebruiken indien dit gewenst is.
  • Wij hebben ook LED kooldraad lampen en deze verbruiken maar 4 Watt en geven licht voor 40 Watt (gloeilamp vermogen). Naast dus ruim 10 keer energie zuinig te zijn gaan ze ook langer mee en zijn ook nog es dimbaar met een LED dimmer. Deze kosten €9,95 p/s en mail ons hiervoor.

Otto Vaessen

Otto Vaessen

Geplaatst op 5 December 2018 at 16:39

Het bijzondere aan deze lamp is dat het een van de weinig betaalbare industriële lampen betreft die voorzien is van voldoende creativiteit. Zo is de oud zilverkleurige lamp ongeveer 110 cm breed en zit op die relatief korte hoofdstang maar liefst zeven E27 fittingen waardoor nagenoeg iedere normale lamp erin kan. Ook de unieke Philips Hue lampen kunnen er ingedraaid worden waardoor de plafondlamp opgenomen kan worden in het Apple Homekit of het Philips Hue ecosysteem. De lamp is door de grote variatie in lampenkappen wel een blikvanger en daardoor erg dominant in je woonkamer. Vandaar dat ik de lamp in de hoek boven mijn televisiemeubel gehangen heb. Omdat het Philips Hue ecosysteem ook de ambilight functies ondersteund, kleuren de daarin gedraaide lichtpeertjes mee met de kleuren die tijdens het tv-kijken op het beeld verschijnen! Helaas is de PauwWonen geen Philips Hue leverancier. Gelukkig was de lamp met een aantrekkelijke korting ook leverbaar zonder retro lichtpeertjes. Deze zeer bijzondere industriële hanglamp is, in tegenstelling tot wat de meeste denken, gewoon in hoogte verstelbaar. De lamp wordt geleverd met een extra buis van zo’n veertig centimeter. Op de lamp zit een buis van tachtig centimeter die verwijderd of verlengt kan worden met de bijgeleverde veertig centimeter buis. Hierdoor kan de lamp hoogte variëren van 70 cm, 110 cm en 150 cm.

Wat ook vermeld mag worden is dat dit ook een van de weinige hanglampen is die ook een paar lampen naar het plafond heeft schijnen zodat het plafond ook mee kleurt met de lichtpeer kleur. Daarnaast heeft de lamp nog drie grote retro stalen lampenkappen die de plafondlamp wat meer massa geeft. Verder wordt de overgebleven ruimte op de lamp stang nog opgevuld met een tweetal kooilampen die naar beneden schijnen. Ik was al meer dan een jaar op zoek naar een goede hanglamp en heb daardoor ook verscheidene lampenleveranciers bezocht. Maar geen van die industriële lampen die ik daar zag, belicht in zoveel richtingen. Misschien ten overvloede...... Ik ben zeer blij met de lamp. De visite die geregeld bij mij thuis op bezoek komt is zeer onder de indruk van de betreffende hanglamp, mede omdat zulke lampen in de retail dun bezaaid zijn.

1 out of 5
Ben&Sou

Ben&Sou

Geplaatst op 1 November 2016 at 19:52

Zeer mooie en stoere lamp. Geeft een heel warme uitstraling, ondanks het stoere. We krijgen vaak heel leuke opmerkingen van onze klanten. Een echte eyecatcher.

1 out of 5
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »