Welke wanddecoratie past bij u?

Welke wanddecoratie past bij u?

minuten lezen

Welke wanddecoratie past bij u?


Posters, wandkleden, wandplanken of een schilderij op die lege plek op uw muur? Elke vierkante meter op de muur moet natuurlijk optimaal gebruikt worden. Maar dan is het natuurlijk wel leuk om er iets neer te hangen wat niet iedereen heeft. Denk hierbij aan een leuke decoratieplank met verlichting, of een wandpaneel. Het assortiment van dePauwWonen is van alle markten thuis en heeft voor ieder wat wils. Om u alvast een inzage te geven wat wij in de collectie hebben, lichten wij graag drie leuke wanddecoratie items uit. Weet u al voor welke opvulling u gaat?

 

 

Unieke wandpanelen


De echte eyecatchers die dePauwWonen verkoopt voor uw muur zijn de wandpanelen. Dit is naast opvulling voor uw muur ook een bijzondere blikvanger. Al onze panelen worden met de hand gemaakt en komen uit het verre India. Daardoor zal iedere paneel uniek zijn. Daarnaast zijn onze wandpanelen ook nog eens enorm sfeervol. Zo hebben we een aantal exemplaren waar ook nog eens verlichting in verwerkt zit. Mocht u dus een donkere hoek hebben maar liever geen standaard lamp willen ophangen? Dan bieden deze wandpanelen zeker uitkomst.

 

 

 

Wandschap met een klok


DePauwWonen houdt van aparte items die niet in iedere woonkamer te vinden zijn. De Wandschap klok Leonardo is daar zeker een goed voorbeeld van. Doordat deze wandschap is voorzien van drie planken en een mooie eigentijdse klok heeft de wandschap een sjiek, stoere en een tijdloze uitstraling. Deze wandschap past in minimalistische maar ook moderne woonkamers. Uiteraard kunt u op deze plank uw rommel opbergen, maar het is natuurlijk veel leuker om de plank op te vullen met leuke woondecoratie of planten. Zo creëert u snel wat meer sfeer in uw huis en maakt het uw wand compleet!

 

 

 

Stoere wandladder


Mocht u liever geen gaten in de muur willen maken maar wel graag uw muur willen opvullen? Dan kunt u uiteraard ook gaan voor een compleet ander uitgangspunt. Wat dacht u van een stoere decoratieladder? Deze wandschap hoeft niet vastgezet te worden aan uw muur, dus ideaal als u vaak de indeling van de kamer wilt veranderen. Verder bevat deze ladder geen standaard tredes, maar juist een behoorlijke plank waar u leuke decoratie op kwijt kan. Het leukste en apartste gedeelte van deze ladder vinden wij wel de lamp die bovenop het frame zit. Helaas brand deze lamp niet op batterijen en moet er dus wel een stopcontact in de buurt zijn. Maar hoe handig is dit? En ruimte voor uw woonaccessoires en gelijk een felle lamp. Kortom voor kleine woningen zal deze stoere industriële wandladder ideaal zijn. Heeft u hem al in huis?

 

 

Wandschap Matteo + led lamp cadeau

 


Hebben wij u geïnspireerd door deze uitgelichte items? Dan hebben wij goed nieuws! Want naast wanddecoratie heeft dePauwWonen natuurlijk nog veel meer in het assortiment zitten. Van grote meubels tot aan een kussen op uw bank. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via [email protected]

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account