Wat is uw ideale barkruk?

Wat is uw ideale barkruk?

minuten lezen

Wat is uw ideale barkruk?


Heeft u een kookeiland waar een rij barkrukken aangeschoven kunnen worden? Of heeft u een hoge eettafel waar u graag aan natafelt? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u een lekker zittende barkruk heeft waar u uren op kunt zitten met vrienden en familie. Naast het comfortabele gedeelte is het uiterlijk ook geen overbodige luxe. Voor een groot assortiment in barkrukken en bartafels bent u bij dePauwWonen aan het juiste adres. Kunt u geen keuze maken? Hieronder lichten wij onze drie favoriete barkrukken uit, wellicht dat de keuze dan wat makkelijker wordt!

 

Barstoel Emaan


Houdt u van stoer en leer? Dan zal barstoel Emaan helemaal in uw straatje passen. Deze barstoel heeft een ruig maar vooral vintage uiterlijk. Het leuke aan deze barstoel is dat het frame niet een standaardmodel is. Door de ronde vormen in de achterpoten van de kruk wordt de kruk niet te strak en past het eigenlijk vrijwel in iedere stoere woonstijl. Deze Emaan barstoel is echt van de details want naast het aparte frame wordt er ook nog nadruk gelegd op de stiknaden. Grove en grote stiknaden is echt trendy op dit moment en maakt ook deze barkruk compleet. Tot slot bevat de kruk een kleine rugleuning. Deze rugleuning biedt uw rug toch nog wat steun. Maar voor een lange zit is een kruk met een hogere rugleuning wel geliefder.

 

Barstoel Emaan

 

Barkruk Pierre


Barkruk Pierre, wie wil die nou niet? Hoe leuk is deze barkruk! Naast dat hij er fantastisch uitziet is deze barstoel ook nog eens mega handig. De kruk is in hoogte verstelbaar wat enorm praktisch is als u de kruk ook voor andere doeleinden wilt gaan gebruiken. Zo kunt u de kruk onder elke bar of tafel schuiven maar ook gebruiken als opstapje om bij die hoge kast te komen. Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken bij deze kruk, is dat deze barkruk geen lening bevat. Voor lang tafelen vinden we deze kruk dus wat minder geschikt aangezien u geen last van uw rug moet krijgen. Maar een avondmaal, lunch of ontbijt nuttigen op deze kruk is prima vertoeven.

 

Barkruk Pierre

 

Barstoel Holli


Naast de stoere en ruige barkrukken heeft dePauwWonen ook nog krukken in het assortiment zitten voor mensen die meer van de chique look houden. Kijk naar barstoel Holli. Naast dat deze stoel een compleet andere look-and-feel heeft, is de uitstraling van de zitting wel vergelijkbaar met de andere twee uitgelichte krukken. Verder bevat Holli wel een rugleuning waardoor u heerlijk uren kunt natafelen, borrelen of een boekje kunt lezen. Wat ons nog verder opvalt, is dat de voetensteun van deze kruk een andere kleur bevat dan de rest van het frame. De voetensteun is bewust wat donkerder gemaakt zodat men niet zo snel vuil terugziet op de kruk. Barstoel Holli is verkrijgbaar in 6 verschillende velvet kleuren, waardoor deze barstoel in elke keuken!

 

Barstoel Holli in 6 kleuren

 

Uiteraard heeft dePauwWonen nog veel meer barkrukken en barstoelen in de collectie zitten. Zo kunt u ieder detail, handige functionaliteit of bepaalde woonstijl met elkaar vergelijken. Voor ieder wat wils en passend voor elk huis die een bar of hoge eettafel bezit. Vind u het toch moeilijk om een keuze te maken? Neem contact met ons op via [email protected] wij adviseren je graag bij je keuze.

 

 

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account