Wandklokken is een eyecatcher voor jouw wand!

Wandklokken is een eyecatcher voor jouw wand!

minuten lezen

Wandklokken is een eyecatcher voor jouw wand!

 

Wandklokken zijn in deze tijd niet alleen functioneel maar ook echt een eyecatcher voor jouw wand in de woonkamer, slaapkamer, keuken of studeerkamer. Kortom met de wandklokken van tegenwoordig wil je het liefst in elke ruimte een prachtige klok hangen. Verder wil je dat een mooie klok opvalt, ga daarom voor een grote wandklok die bijzonder en apart is waardoor het bij binnenkomst ook direct in het oog springt. Maar let op, ga wel voor een klok die past bij jouw ruimte. Heb jij dus een industriële sfeer? Ga dan ook voor een industriële klok. Welke stijl je ook hebt, wij van dePauwWonen hebben het allemaal!

 

Wandklok in huis

Tegenwoordig is een wandklok in huis geen vereiste meer. Aangezien we dag en nacht rondlopen met een mobieltje waarop de digitale klok goed aanwezig is. Horloges zien we ook steeds minder, deze worden tegenwoordig vervangen voor een Apple watch, wat eigenlijk een mobiel is om je arm. Maar toch is het leuk om een mooie klok in je huis te hangen. Meestal worden grote klokken die een eyecatcher moeten vormen op een centrale plek in de woonkamer, gang of studeerkamer gehangen. Met een eyecatcher bedoelen we dan ook echt een eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan onze Klok XL Kompas. Deze heeft een diameter van 83 cm waardoor je de klok echt niet kunt missen. Verder heeft de klok twee stijlen, waardoor je deze in een strakke of industriële inrichting kunt toepassen. 

Klok XL Kompas Ø83

 

Bent u een beetje klaar met alle ronde klokken en wenst u een wandklok in een andere vorm? Dan hebben wij voor uw de wandklok Pluim goud of de wandklok Veer zwart. Deze twee wandklokken hebben een vorm van een pluim of een veer. Een leuke en speelse alternatief voor als wandklok. Dit klok wordt uw nieuwe wandaccessoires waar u met veel plezier naar kijkt. Deze wandklok kan bijna in welk interieur toegepast worden. Wenst u toch wandklok in een andere vorm? dan kunt u onze collectie wandklokken bekijken op dePauwWonen.nl

Klok Pluim goud H59cm

Wenst u geen wandklok maar een tafelklok? dePauwWonen heeft verschillende soorten en kleuren tafelklokken in de collectie. Zoals de collectie tafelklok Arvid! deze tafellamp is gemaakt van marmer en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen en in 3 verschillende kleuren marmer, zoals in groen, beige en wit. Door zijn moderne en strakke uitstraling is de tafellamp geschikt voor op uw bureau, dressoir of bijzettafel

Tafelklok Arvid marmer beige met voet

Voor de liefhebbers van een wandschap hebben wij de Klok Leona. Deze wandklok is geïntegreerd in een zwart metalen wandschap zodat u nog een paar mooie accesoires op de planken kunt zetten voor een sfeervolle effect in uw woonkamer. Op deze manier heeft u een wandklok en wandschap in een keer opgehangen. De wandschap is makkelijk op te hangen door de 2 ophangpunten.

Klok Leona 48x130cm

 

Hoe hoog hoort een wandklok te hangen?

Het ophangen van een wandklok kan bij sommige al een directe vraag opleveren. Want hoe hoog hoor je een wandklok op te hangen? In principe is er geen vuistregel voor het ophangen van een wandklok. En wordt er vaak op basis van eigen inzicht een klok opgehangen. Interieurontwerpers hebben wel een kleine vuistregel gekregen en zorgen ervoor dat de klok 115 tot 120 cm van de vloer moet zijn. Maar uiteraard kan dit afwijken door bijvoorbeeld een bank of een hoge kast. Kortom, zorg ervoor dat de klok niet te hoog hangt zodat je daar last van krijgt van je nek. Maar ook niet te laag zodat je vanaf de andere zijde van de kamer ook de klok makkelijk kunt lezen.

Ben jij op zoek naar een stoere of landelijke wandklok? Dan ben je bij dePauwWonen aan het juiste adres. Naast wandklokken kun je ook bij ons terecht voor andere woonaccessoires. Denk hierbij aan diverse lampen, meubels en stoelen. Onze hele collectie is anders dan anders. Zo wil dePauwWonen zich graag onderscheiden van alle andere woonwinkels en is ons assortiment niet standaard. Zo doen we wel graag mee met de trends, maar wel in een jasje van dePauwWonen gegoten. Neem gerust een kijkje in onze online webshop. Wil je liever die eetkamerbank of salontafel fysiek bekijken? Dan kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account