Tijd voor een poef in huis!

Tijd voor een poef in huis!

Inspirerende en leuke blog over poefs en hockers om u te inspireren over onze nieuwe collectie poefs en hockers!

Tijd voor een poef in huis!

Niet alleen als u kinderen heeft is een poef erg handig. Ook voor het strekken van de benen op een stoel of bank biedt een poef uitkomsten. Eerder was een poef, die ook veelal hocker genoemd wordt, niet zo populair binnen de interieur trends als heden. Naast een hocker ziet u ook veelal lage krukjes die eigenlijk dezelfde functie hebben. Ze zijn erg functioneel en makkelijk te verplaatsen, denk hierbij aan een extra zitplek of gebruik het als opstapje. Kortom een poef is eigenlijk zowel qua uiterlijk als functioneel onmisbaar in uw interieur!

 

Diverse modellen


Net zoals dat er diverse modellen verlichting, meubels of vloerkleden bestaan, zijn er ook diverse vormen en modellen van hockers. Van rond tot aan vierkant, met houten poten of zonder poten of een hoog of laag model. Kortom er moeten weer keuzes gemaakt worden op het moment dat u een poef in huis gaat halen. Belangrijk te weten om van tevoren in kaart te brengen waar u de poef voor wilt gaan gebruiken. Op basis van die informatie kunt u opzoek gaan naar het juiste model!

Laat uw poef stralen


Omdat een poef al een eyecatcher van zichzelf is mag deze ook absoluut opvallen in uw interieur. Natuurlijk kunt u wel gaan voor een hocker met een interieurstijl die past bij uw woning, denk hierbij aan een Oosterse, landelijke of een minimalistisch uitstraling. Zodra u de poef op diverse plekken in het huis inzet, ga dan voor een uitstraling die in iedere kamer past en opvalt. Mocht u de hocker dan laten staan, dan misstaat het niet en toont de desbetreffende kamer niet rommelig.

 

Hocker in huis gehaald, maar waar kunt u het beste deze neerzetten?


Men plaats voornamelijk een poef in de woonkamer, omdat ze denken dat het daar hoort te staan. Maar niets is minder waar. Een hocker kunt u eigenlijk op elk gewenste plek in huis plaatsten, denk hierbij aan de hal, waarbij het praktisch is als u uw schoenen aan wilt doen. Of heeft u een inloopkast, ook dan is het fijn om er soms even bij te kunnen zitten. Verder zien wij de poef ook geregeld langskomen in de slaapkamer en zelfs in de badkamer. Het is maar net waar u een verhoging, zitplek of ondersteuning nodig heeft van een poef.

 

 

 

Kinderkamer?


Ook zijn de hockers van dePauwWonen uitermate geschrikt voor kinderkamers. Zodra ze nog veel op de grond spelen is het hebben van een poef perfect. Op deze manier krijgen ze geen koude of pijnlijke billen. Om daarop in te spelen heeft dePauwWonen kleurrijke poefen in de collectie zitten wat in iedere kinderkamer een ware eyecatcher is.

 

 

Naast multifunctionele hockers heeft dePauwWonen uiteraard nog veel meer in het assortiment zitten, denk hierbij aan meubels, verlichting of woonaccessoires zoals plaids, vloerkleden en snijplakken. Kortom u kunt uw complete inrichting verwezenlijken bij dePauwWonen, voor iedere stijl, voor iedere kamer, kunt u bij ons terecht. Natuurlijk verwelkomen wij u op onze online webshop www.dePauwWonen.nl.. En heeft u dringende vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, via [email protected] of via het contactformulier op onze website.

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »