Televisiekijken is nog nooit zo leuk geweest!

Televisiekijken is nog nooit zo leuk geweest!

minuten lezen

Televisiekijken is nog nooit zo leuk geweest!

Tv meubel is een meubelstuk dat niet mag ontbreken in de woonkamer. Van zwart tot houten tv meubels, dePauwWonen heeft vele soorten en stijlen tv kasten in het assortiment van een retro tv meubel tot een industrieel tv meubel of toch een zwevend tv meubel voor een unieke uitstraling?dePauwWonen heeft het allemaal.

Door de jaren heen is er veel veranderd aan de televisie, van zwart/wit televisies naar videobanden, vervolgens kennen we Netflix en Videoland en we mogen de PlayStation absoluut niet vergeten. Ondanks dat vrijwel alle apparatuur bijna online gestreamd kunnen worden is het toch fijn om de snoeren achter de kast te kunnen verbergen en alle accessoires van de televisie bij de televisie te houden. Hiervoor kunt u een televisiemeubel aanschaffen die helemaal in uw woonstijl past en u heeft direct extra opbergruimte. Kortom, het niet hebben van een televisiemeubel is dus een gemis!

 

TV-Kast Dimi

 

Televisiemeubel open


De industriële look is helemaal upcoming en ook dePauwWonen heeft hierin een breed assortiment. Heeft u helemaal geen draden of andere apparatuur wat niet in het zicht mag, of heeft u een kleine woonkamer of weinig ruimte waar u het televisiemeubel wilt plaatsen? Dan is het super om te kiezen voor een opengewerkte kast met vakken, zoals de nieuwe TV-Kast Mark die een industriële en eigentijdse stijl heeft. Zo hoeft u het meubel ook niet per se tegen de muur te plaatsen. Door de opengewerkte vakken kunt u de vakken opvullen met leuke en vrolijke woonaccessoires die u op diverse manieren kunt plaatsen. Zo heeft u vanuit elk oogpunt een leuk aanzicht.

 

 

TV-Kast Dorian

 

 

Maar wat voor open gewerkte televisiemeubel past er bij u in huis? Houd u van robuust en stoer? Dan hebben wij een hele stoere televisiekast voor u in de collectie genaamd; Riggs. Naast dat het heel veel klasse uitstraalt, is het ook nog eens mega handig, aangezien u twee planken heeft om er iets gezelligs van te maken. Gaat u liever voor een wat simpeler model en wat minder robuust, dan kunt u het beste gaan voor onze tv-kast Lott. Deze heeft wel nog steeds vakken om uw accessoires of afstandsbediening in op te ruimen, maar is minder aanwezig. Door de metalen poten in combinatie met het acaciahout geeft het toch een industriële look.

 

 

TV-Kast Riggs

 

Televisiemeubel gesloten


Gaat u toch liever voor wat opbergruimte waarbij u onbelangrijke accessoires niet in het zicht hoeven te liggen? Dan kunt u gaan voor tv-kast Cerrano, deze is ook nog eens beschikbaar in meerdere uitvoeringen waardoor zowel grote als kleine woonkamers gevuld kunnen worden met deze stijlvolle maar stoere tv-meubel. Hierbij is er alleen op de bovenzijde ruimte om wat leuke accessoires te plaatsen wat het ook weer strak en clean oogt.

 

TV-Kast Cerrano in 2 maten

 

Naast de keuze van een open of een gesloten tv-meubel kunt u natuurlijk ook voor een combinatie gaan. Dit maakt een televisiemeubel heel speels. Zoals tv-kast Reynolds is hier een heel goed voorbeeld in. Door de vele vlakken heeft u veel ruimte om het één en ander op te bergen maar doordat er niet gespeeld is met diverse materialen oogt de kast heel rustig en een geheel.

 

TV-Kast Reynolds

 

Om een goede keuze te kunnen maken van een nieuw televisiemeubel voor u in huis, is het belangrijk om uw wensen goed uit te stippelen. Wilt u een televisiemeubel met opbergruimte, of gaat u juist meer voor sfeer? Allemaal keuzes waar u goed over na moet denken bij het aanschaffen van een meubel. Uiteraard helpen wij u graag meedenken en de juiste keuze maken. Wilt u advies of heeft u een vraag over een van onze tv meubels dan kunt u contact opnemen via [email protected] of via onze contactformulier!

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account