Laat uw interieur spreken met sierkussens!

Laat uw interieur spreken met sierkussens!

minuten lezen

Laat uw interieur spreken met sierkussens!

Sierkussens mogen absoluut niet ontbreken in uw interieur. Het toepassen van een leuke sierkussen in uw huis kan namelijk de sfeer van uw woonkamer, slaapkamer of hal compleet laten veranderen. Zo heeft dePauwWonen een breed assortiment aan sierkussens, vloerkussens en poefs, met vele prints, kleuren en diverse materialen. Om die reden vindt u altijd wel een geschikt sierkussen voor bij u in huis!

 

 

Kussen Velours met gouden print Curry

 

 

Voeg een accent kleur toe aan uw interieur


Zodra u een neutraal interieur bezit is het erg leuk om een opvallende accent kleur toe te voegen aan uw huis. Het toevoegen van een extra kleur in het interieur kan doormiddel van sierkussens. Op deze manier creëert u in een handomdraai een frisse look en feel. Om uw interieur helemaal compleet te maken, kunt u ook uw woonaccessoires hierop aanpassen. Mocht u na een tijdje de toegevoegde kleur zat zijn. Dan is het een kleine moeite om de sierkussens en de accessoires weer te vervangen voor een andere accentkleur. Op deze manier kunt u uw huis aanpassen aan elke interieur trend.

 

 

Sierkussen Didia Multi-Colour in 2 maten

 

 

Sierkussens te combineren?


Het assortiment sierkussens van dePauwWonen bestaat eigenlijk uit vele drukke prints. Uiteraard heeft dit te maken met het feit dat het combineren van print op print dé interieur trend is van dit moment. De meeste onder ons vinden het toepassen van diverse prints binnen een ruimte erg lastig. Eigenlijk zijn er maar drie punten waar u op moet letten waardoor u een prachtig resultaat krijg. Denk met het samenvoegen van uw sierkussens aan de woonstijl, de kleuren en het motief. Als u zich aan deze vuistregel houdt, dan zal het combineren van uw sierkussens vanzelf gaan!

 

 

Oosters kussen Amun Oranje

 

 

Afmeting en vorm


Naast de kleur, motief, woonstijl en materialen moet er nog twee keuzes gemaakt worden. Namelijk de afmeting en de vorm van uw sierkussen(s). DePauwWonen heeft naast vierkante kussens namelijk ook, rechthoekige of ronde modellen in het assortiment zitten. Het standaard formaat is 40x40cm of 50x50cm, ideaal voor een grote bank of stoel. Mocht u niet kunnen kiezen tussen een ronde, rechthoekige of een vierkante kussen? Combineer dan diverse vormen met elkaar om zo een speels effect te creëren. Naast het speelse effect, ontstaat er ook direct veel meer diepte op uw bank of stoel. Dit is bijvoorbeeld een leuke tip op het moment dat u in het bezit bent van een kleine woonruimte.

 

 

Sierkussen Hori Terra in 2 maten

 

 

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag over een van onze sierkussen, vloerkussen of poef? dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account