Krukken en hockers zijn de multifunctionele meubelstukken voor in huis!

Krukken en hockers zijn de multifunctionele meubelstukken voor in huis!

minuten lezen

Krukken en hockers zijn de multifunctionele meubelstukken voor in huis!

Krukken, poefs, hockers en meer! Snel en gemakkelijk een extra zitplek creëren in huis doe je met dit kleine meubelstuk. Ze zijn er in allerlei vormen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld in een strakke moderne woonkamer, de kamer breken met juist een ronde poef of hocker. En wil je juist een stoer model, ga dan voor een kruk met een stalen onderstel. Kortom een poef, kruk of hocker is meer dan een extra zitplek. DePauwWonen heeft een uitgebreid assortiment krukken en hockers. Wij zetten onze drie favorieten voor je op een rijtje.

 

 

Favoriet 1: Kruk Hout Taya


De kruk Taya is een perfecte extra zitplek voor de woonkamers die een industriële look hebben. Mangohout en staal is de trend van dit moment. Door de gevormde zitting, is het een prima kruk waar je enkele uren op kunt vertoeven. Verder kun je je voeten ook nog eens laten rusten op de voetensteun die verwerkt zit in het stalenframe. Hierdoor is de kruk geschikt voor allerlei leeftijden. Heb jij toevallig al de Taya eettafel en de Taya bank in huis? Dan heb je met deze houten kruk de set compleet.

 

Kruk hout Taya

 

Favoriet 2: Poef Nadine


De poef nadine mogen we ook zeker niet vergeten. Deze stijlvolle velvet poef met gouden rand aan de onderzijde is een opvallende verschijning. Zo warm de uitstraling van de kruk Taya is, zo koel en koud is de poef Nadine. De combinatie van deze twee materialen maakt het wel tot een luxe en rijke poef. De fluwelen zitting zit heerlijk zacht en comfortabel. Naast dat je deze poef als extra zitplek kunt gebruiken kun je er ook een leuk dienblad opzetten. Zo heb je naast een zitplek dus ook een bijzettafel. Hoe je de poef Nadine ook gebruikt deze poef mag eigenlijk niet ontbreken in jouw woonkamer, slaapkamer of hal.

 

 

Favoriet 3: Hocker Shiu Raffia


Hocker Shiu Raffia is een favoriet onder de landelijke woonkamers, slaapkamers of gang. Deze prachtige hocker is gemaakt van Raffia. Raffia is een materiaal wat wordt verkregen door bladeren van de Raphiapalm te drogen. De vezels van de bladeren zijn zeer sterk. Daarnaast zijn de bladeren in een mooi patroon gevlochten waardoor de hocker echt een eyecatcher is.

 

Hocker Shiu Raffia

 

Voor welke kruk, poef of hocker je ook gaat, het zijn alle drie opvallende verschijningen waarbij je echt iets bijzonders in huis haalt. Zo kun jij deze favorieten op drie manieren toepassen, een zitplek, voetenbank en als bijzettafel. Dit is erg functioneel in kleine ruimtes. Heb je een grotere woonruimte? Combineer dan meerdere poefen of hockers met elkaar waardoor je een leuke zithoek krijgt. Heeft u een vraag over een kruk, hocker of poef, via [email protected] kunt u met ons contact op nemen!

Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account