Houd de insecten buiten de deur met een mooie glaskralengordijn!

Houd de insecten buiten de deur met een mooie glaskralengordijn!

De zomer staat voor de deur en dat betekend dat we een zonnig en warme periode in gaan. Deze periode heeft ook een nadeel, insecten en vliegen. Hoe hou je nou deze buiten de deur? natuurlijk met een glaskralengordijn van dePauwWonen!

Houd de insecten buiten de deur met een mooie glaskralengordijn!

Tijdens de warme zomermaanden wilt u natuurlijk zo min mogelijk insecten in huis. Door gebruik te maken van een standaard zwart vliegengordijn houdt u natuurlijk de vliegen buiten de deur, maar dat is niet echt een leuke toevoeging voor uw interieur. Natuurlijk heeft dePauwWonen daar een oplossing voor bedacht, om het vliegengordijn juist te vervangen voor een vrolijk kralengordijn. Doordat de slierten met kralen door de wind heen en weer bewegen, worden de insecten die toch naar binnen proberen te komen afgeschrikt. 

 

Woonstijl


Het allerleukste van een glaskralengordijn is, is dat het eigenlijk in ieder interieur past. Door een kleur te kiezen die wegvalt in uw interieur valt het kralengordijn niet eens op. Vindt u het zo mooi dat het juist moet opvallen, ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben een breed assortiment van kralengordijnen waarbij u dus een keuze kunt maken uit vele diverse kleuren. Zo kunt u het kralengordijn gerust het hele jaar laten hangen, aangezien het geen doorn meer is in uw oog. Daarnaast is het ook erg fijn dat u het gordijn het hele jaar kunt laten hangen aangezien het weer in Nederland zo veranderlijk is.

 

Gordijn Aneesha bruin/beige + embrasse cadeau - maatwerk mogelijk

 

Kralengordijn maatwerk


Eigenlijk alle kralengordijnen kunt u op maat laten maken bij dePauwWonen. Dat is ideaal als u een afwijkende deurmaat heeft bijvoorbeeld. Ook als u bepaalde kleuren met elkaar wilt combineren is dat mogelijk. Kortom u kunt uw complete gordijn samenstellen in de kleuren die u zelf wilt waardoor u een compleet uniek vliegengordijn heeft hangen in huis. 

 

Gordijn Aneesha blauw + embrasse cadeau - maatwerk mogelijk

 

Vliegengordijn met een belletje


Naast de mooie, bijzondere kralen, die mooi kunnen schitteren in het zonlicht, bevatten deze ook nog kleine gouden belletjes. Dit is nog een wijze waarop u de insecten buiten de deur houdt. Naast insecten kunt u ook ongenodigde gasten buiten de deur houden. Ideaal als u geen zicht heeft op de openstaande deur, maar zo toch op de hoogte gehouden wordt, van wat er afspeelt bij uw deur. 

 

Gordijn Aneesha wit + embrasse cadeau - maatwerk mogelijk

 

Embrasse 

Een glaskralen embrasse is onmisbaar als u een glaskralengordijn in huis heeft hangen. Deze handige embrasse houden uw kralengordijn bij elkaar en kunt u ongestoord met een dienblad in uw hand door uw kralengordijn heen lopen. Deze handige embrasse zijn gemaakt van mond geblazen kralen en zijn verkrijgbaar in de zelfde kleuren als de kralengordijnen. 

 

Gordijn Aneesha multi kleur + embrasse cadeau - maatwerk mogelijk

 

Heeft u een vraag over een kralengordijn? of wilt u een opmaat gemaakt gordijn bestellen? Neem dan contact met ons op via [email protected]!

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »