Filigrain lampen in uw huis

Filigrain lampen in uw huis

minuten lezen

Filigrain lampen in uw huis


 
Filigrain lampen, heeft u daar wel eens van gehoord? Eigenlijk is dat een moeilijk woord voor gaatjeslamp. Deze lampen bevatten namelijk zoals de makkelijke beschrijving het al aangeeft allemaal kleine gaatjes waar het licht doorheen schijnt. Dit tovert uw gang, woonkamer, keuken of slaapkamer om tot Oriëntaalse sferen. Wij van dePauwWonen hebben diverse soorten filigrain lampen, grote, kleine en goedkope hang-, plafond-en wandlampen in de Oosterse sferen. Wij zetten de Ameera filigrain lampenvoor u op een rijtje.

 

 

Plafondlamp Ameera


Plafondlamp Ameera is overdag een knaller van een lamp. Zo valt de plafondlamp enorm op door de gouden kleur, maar in de avonduren verandert het in een warme, prachtige plafondlamp die uw hele gang, woonkamer of slaapkamer verlicht in mooie patronen. De gouden gloed ziet u ook s ’avonds weer terug door de weerkaatsing van het licht. Verder is deze plafondlamp verkrijgbaar in drie maten waardoor er voor iedere kamer een passende oplossing is.

Hanglamp Ameera


Deze Hanglamp Ameera is familie van de plafondlamp Ameera alleen is het uiterlijk van de lamp omgedraaid. Zo is de buitenkant zwart en aan de binnenzijde vindt u dezelfde kleur goud als de plafondlamp. Doordat de buitenkant zwart is, wordt deze lamp veelal toegepast in de Industriële huishoudens. Verder zijn ze erg populair boven een eettafel. Bent u niet zo van het goud? Dan kunt u ook gaan voor een zilveren binnenzijde.

 

 

Wandlamp Ameera


Naast een plafondlamp of hanglamp kunt u het setje compleet maken met de wandlamp Ameera. Deze lamp past weer perfect bij beide lampen als u natuurlijk bij de hanglamp Ameera voor het gouden model gaat. Doordat er naast de gaatjes ook nog aan de bovenzijde en onderzijde licht verspreidt, kunt u er ook met gemak een boekje bij lezen. De hele serie van Ameera is handwerk en daardoor is iedere lamp uniek. Wilt u dus een echt staaltje kunstwerk aan de muur? Ga dan voor een filigrain lamp van dePauwWonen!

 

 

Ga voor het muureffect!


Naast een mooi en bijpassend uiterlijk voor uw huis, kunt u ook aan de hand van de wattage de sfeer van uw lamp bepalen. Afhankelijk van de plek, kunt u ook de wattage bepalen. Zo heeft u in een woonkamer geen felle lamp nodig maar in uw hal vindt u dit wellicht wel prettig. Het bepalen van sfeerverlichting is smaakgevoelig en daardoor raden wij het aan om diverse soorten lampen te proberen. Maar wilt u een felle lamp en ook nog de leuke effecten op de muur en op uw plafond terugzien? Ga dan voor een kopspiegellamp. Deze lampen hebben een spiegel aan de onderkant van de lamp waardoor u dus in de lamp kunt kijken, zonder dat u daar last van heeft.

Wilt u meer weten over onze collectie filigrain lampen? Neem dan vrijblijvend contact op met dePauwWonen via [email protected]. Daarnaast hebben wij naast filigrain lampen nog veel meer lampen in ons assortiment zitten. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Delen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account