Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

minuten lezen

Eetkamerstoelen

Wat is uw perfecte eetkamerstoel?

Het is heel makkelijk gezegd, maar het uitzoeken van een nieuwe eetkamerstoel is niet zo gemakkelijk als vaak wordt gedacht. Naast dat u een geringde tijd op de stoel kan zitten is het ook belangrijk dat de eetkamerstoel in uw interieur past. Vaak is de eethoek het middelpunt van de woning, waardoor de stijl van de eetkamerstoel uw woonkamer/eethoek kan bepalen. Om de juiste eetkamerstoel in uw woonstijl te vinden beschrijven wij de vier belangrijkste trends van nu met een voorbeeld stoel uit onze collectie! 

 

Een landelijke eetkamerstoel


Wanneer uw huis bezit over een rustieke maar rustige sfeer, dan heeft u te maken met een landelijke woonstijl. Vaak bezit deze woonstijl bruine, grijze en witte tinten. In dit geval hebben wij de eetkamerstoel Eaton in ons assortiment die hier perfect in zou kunnen passen. Door de bruinachtige tint en de stiksels in de rugleuning geeft het al gelijk een klassieke look. Ondanks de stalen voet maakt het de stoel niet té klassiek waardoor deze eetkamerstoel met armleuning zowel leuk is voor jong en oud.

 

Een Industriële eetkamerstoel


Stoer, strak en metaal kenmerkt toch wel de industriële look. Zo hebben wij diverse stoelen die perfect aansluiten bij de industriële look. Ben je opzoek naar een eetkamerstoel met een model die niet veelal voorkomt in diverse woningen dan hebben wij stoel Orlaith. Deze stoel is net even anders door het aparte onderstel, die wij ook wel het W-frame noemen. Bent u meer van de standaard modellen dan kunt u beter gaan voor Maguire. Verder hebben deze twee stoelen nog een groot verschil met elkaar. Zo bevat de Orlaith geen armleuning en de Maguire wel. Ook dit is zeer bepalend voor de keuze van een eetkamerstoel. Naast dat u de stoel met armleuningen bijvoorbeeld beter vindt zitten is het ook belangrijk of deze wel onder uw tafel past. Meet daarom altijd eerst uw tafelhoogte op voordat u een keuze gaat maken. Op deze manier kunt u vooraf al stoelen uitsluiten voordat u eentje op het oog heeft.

 

 

Een moderne eetkamerstoel


Strak, rechte vormen en design achtige items is wel de basis voor een modern interieur. De kleuren wit, zwart en grijs zijn wel écht de basiskleuren voor een moderne woonstijl. Daarom laten we je graag kennis maken met de stoel Tobi. Door de strakke lijnen van deze stoel vinden wij deze kuipstoel helemaal passen aan een moderne eettafel. Wilt u wel een moderne kuipstoel maar wilt u toch net even wat anders? Dan kunt u kiezen voor de kuipstoel Digby. Deze stoel bevat een design achtige print op het zitvlak en rugleuning. Door te kiezen van deze stoel weet u zeker dat u de stoel niet tegenkomt bij de buren.


Scandinavische eetkamerstoelen


Bij een Scandinavische woonstijl staan lichte kleuren, openheid en minimalisme in het midden. Om deze reden past onze kunststoffen eetkamerstoel Curved prima in deze woonstijl thuis. Omdat de Scandinavische woonstijl voornamelijk uit natuurlijke materialen bestaat is kunststof natuurlijk niet het materiaal wat u direct in deze woonstijl plaatst. Maar de vorm van de stoel maakt een heleboel goed. Naast dat u de stoelen aan de eetkamertafel in de woonkamer schuift kunt u ook de stoelen aan de buitentafel plaatsen. Waardoor u dus eenmalig een set stoelen hoeft aan te schaffen!

Nu u wij hebben voorgesteld aan alle trendy woonstijlen van nu, is het belangrijk dat u nog een juiste keuze maakt voor uw eigen woonkamer. Bekijk onze leuke collectie en heeft u vragen dan kunt u ons altijd een mail sturen op [email protected]

Delen
Categorieën
LampenAccessoiresMeubelsTuin & TerrasKidsPetsLifestylede PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account