Een kapstok is een onmisbaar meubelstuk in de hal!

Een kapstok is een onmisbaar meubelstuk in de hal!

minuten lezen

Een Kapstok is een onmisbaar meubelstuk in de hal!

 
Een kapstok is eigenlijk een onmisbare woonaccessoires. Zodra u thuiskomt van uw werk of een ander uitstapje, is het toch wel fijn als u uw jas direct in de gang kunt ophangen aan een kapstok. Maar niet alleen jassen kunnen aan de kapstok opgehangen worden, wat dacht u van hoeden, de hondenriem of uw natte paraplu? Zodra u alles altijd na binnenkomst gelijk aan uw kapstok hangt, zal uw gang of hal er altijd netjes en verzorgd eruitzien. Omdat kapstokken dus voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, heeft dePauwWonen diverse soorten kapstokken in de collectie zitten. Afhankelijk van de ruimte in uw hal of gang kunt u kiezen voor een kapstok met opbergplank, of juist een compacte kapstok met enkel ophanghaakjes. Welk model u ook kiest, het zal altijd een stijlvol plekje worden voor uw jas, tas, hoed of paraplu!
 

Welke kapstok past bij u?

Heeft u een industriële woonstijl, een landelijke woonstijl of een moderne woonstijl in uw huis? En bent u opzoek naar een bijpassende kapstok? Uiteraard is het uiterlijk niet alles en is ook het praktische gedeelte van de kapstok erg belangrijk. Want hoeveel haakjes heeft u nodig? Bent u een hoeden- of pettendrager? En hoeveel ruimte heeft u in uw hal of gang? Op al deze wensen kan dePauwWonen inspelen en wordt de keuze alleen nog maar lastiger. Wij zetten onze top 3 kapstokken voor u op een rijtje!
 

Kapstok Viaan

Kapstok Viaan is voor allerlei situaties gemaakt. Door de acacia houten hoedenplank in combinatie met de metalen haken en roede ontstaat er een industriële uitstraling. Het leuke aan de houten hoedenplank is dat deze gebruikt kan worden voor zowel hoofddeksels als voor een paraplu. Ook als u liever een garderobe hanger gebruikt om uw jas op te hangen is dit mogelijk aan de roede. Kapstok Viaan van dePauwWonen is dus van alle markten thuis en u kunt er dus vele jassen op kwijt. 
 
Kapstok Viaan

 

Kapstok Dimi

Kapstok Dimi is een erg fijne kapstok op het moment dat u een kleine hal of gang heeft. Doordat deze kapstok erg smal is maar wel 6 haken bezit is deze kapstok alsnog prima toe te passen in een groot gezin. Voornamelijk met kinderen biedt deze kapstok uitkomst door de lage kapstokhaken. Op de massief acacia houten plank kunt u uw pet of hoek opbergen om het schoon te houden. Verder past Kapstok Dimi in vrijwel alle woonstijlen waardoor Dimi geliefd is in de gang. 

 

Kapstok Dimi hoog 6 haken

 

Kapstok Louis

Wij van dePauwWonen zijn helemaal fan van kapstok Louis. Deze kapstok met industriële lamp komt u niet dagelijks tegen waardoor we deze kapstok als uniek kunnen bestempelen. De lamp zit vast in het frame waardoor het echt bij de kapstok hoort. Wel moet de kapstok in de buurt van een stopcontact opgehangen worden aangezien deze lamp niet op batterijen werkt. Ook de combinatie kapstok en een lamp is ideaal als de donkere dagen aanbreken. Naast het verlichten van de gang of hal is het ook een handige uitkomst voor kleine halletjes of gangen, aangezien opbergen en verlichting in één zitten. Tot slot bezit Louis 10 kapstokhaken waardoor het uitnodigen van familie en vrienden geen enkel probleem is met deze kapstok.
 
 
Kapstok Louis
 
Uiteraard verkopen wij meer kapstokken dan deze drie die we hierboven hebben uitgelicht. Ons complete assortiment kapstokken van dePauwWonen kunt u vinden in onze online shop. Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op via [email protected]
 
 
 
 
Delen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
NieuwMeubelsLampenAccessoiresKidsPetsde PauwStijl ClubCadeaubonSaleOver onsKlantenserviceMijn account