Wijnkoeler

Wijnkoeler

Haal een wijnkoeler in huis!

Nu de feestdagen alweer bijna voor de deur staan en we hoogstwaarschijnlijk niet buiten de deur kunnen dineren. Is het wel fijn om thuis te voorzien zijn van alle gemakken die een kerstdiner met zich meebrengt. Naast een feestelijke tafel mag een wijnkoeler ook zeker niet ontbreken. Naast dat het erg gezellig staat is het ook nog eens heel erg handig. Zo hoeft u de tafel niet meer geregeld te verlaten en kunnen uw vrienden en familieleden zelf hun drankje bijschenken. Hoe fijn is dat?

Maar een wijnkoeler is natuurlijk in vele varianten te verkrijgen. Zo kennen we de standaard zilveren wijnkoeler, maar er bestaan nog veel meer soorten. Zo gaat de dePauwwonen altijd voor iets anders en niet voor een standaard exemplaar. Zo natuurlijk ook bij de wijnkoelers. Want hoe handig is het om een wijnkoeler te hebben die van alle gemakken is voorzien?

Wijnkoeler The Lampion


The Lampion wijnkoeler is wel echt een sfeermaker op ieder feestje. Naast dat deze ruimte biedt om uw wijn lekker koud te serveren, produceert deze ook nog eens multicolor licht. Heeft u dus een thema feestje waarbij bijvoorbeeld de kleur blauw centraal staat? Dan heeft deze wijnkoeler geen enkel probleem om mee te komen. Naast dat de wijnkoeler diverse kleuren licht kan produceren, kan er ook een compleet feestje gebouwd worden. Want naast het koelen van de fles en licht geven kan de wijnkoeler ook nog muziek produceren. Nu zie ik u denken, hoe dan? Deze wijnkoeler kan namelijk verbonden worden met uw telefoon. Hierop kunt de kleur van de wijnkoeler bepalen en ook uw favoriete playlist laten afspelen.

Wijnkoeler The Bowl


De wijnkoeler Bowl is een grotere variant van de wijnkoeler The Lampion. Zoals de wijnkoeler The Lampion gemaakt is voor kleine feestjes is deze een stuk groter. Zo kan er niet één, geen twee maar liefst twaalf flessen wijn opgeslagen worden in deze koeler. Dus voor de echte feestbeesten onder ons is dit perfect op grote verjaardagen of tuinfeestjes. Verder werkt The Bowl op dezelfde manier als de kleine versie. Maar wel goed om te weten is, is dat de wijnkoeler ook een accu heeft waarbij u de koeler overal mee naartoe kunt nemen zonder dat daar stroom voor nodig is. Natuurlijk wordt er ook gewoon een lader en een afstandsbediening meegeleverd om de koeler te kunnen bedienen.

De Bar Table


Maar heeft u niet genoeg aan The Bowl? Dan hebben we nog iets veel groters in het assortiment zitten. Namelijk een verrijdbare statafel die op ieder feestje zal opvallen. Want deze tafel bezit dezelfde eigenschappen als The Lampion en The Bowl. Zo kunt u de bartafel voorzien van multicolor licht en ook uit deze statafel kunt u een playlist laten afspelen met uw favoriete muziek. Tot slot functioneert de tafel ook op accu en kunt u de tafel demonteren en monteren waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is naar diverse feesten.

De Gift in 3 versies

Bent u zelf niet echt een feestbeest maar heeft u wel kennissen, vrienden of familieleden die u wel een feestje gunt met een bijzondere wijnkoeler? Met The Gift pakket kunt u deze op een feestelijke manier cadeau geven inclusief een fles drank. Zo zijn er diverse pakketten die naarmate de grootte steeds meer inhoud bevat.

 

 

 

  • Geen producten gevonden
Boven de €50,- geen verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »